Home

Statsbesøk 2021

Statsbesök - Sveriges Kungahus - Sveriges Kungahu

Vårens glitrende statsbesøk Kongebloggen - Kjell Arne

 1. Her finner du en oversikt over utvalgte arrangementer fra departementenes kalendere. Kalenderhendelser fra tidligere regjeringer finnes i Historisk arkiv
 2. Offisielt program. Oversikten nedenfor viser Kongeparets og Kronprinsparets offisielle program de nærmeste 1-2 ukene. Når Prinsesse Märtha Louise og Prinsesse Astrid, fru Ferner, har offisielle oppdrag, vil disse også framkomme av oversikten
 3. Statsbesøk i snødrev. Makrell sto på timeplanen da kong Harald og Islands president, Guðni Jóhannesson, besøkte Norsk Havlaboratorium i formiddag. Publisert Publisert . 23. mars 2017. PÅ BESØK: Kongen ledsager det islandske presidentparet under besøket i Bergen. Foto: ØRJAN DEISZ
 4. Islandsk statsbesøk i Norge Etter invitasjon fra kong Harald kommer Islands president Gudni Jóhannesson på statsbesøk til Norge i mars. Det blir første statsbesøk fra Island på 20 år
 5. Foto/Forsvaret Tirsdag 21.mars gjennomførte 3. gardekompani 2017-kontingent statsbesøk og sin første oppmarsj opp Karl Johan. Spente og klare for oppdrag stod musikk- og drilltroppen klare på Akershus festning sammen med soldater fra alle avdelinger i Forsvaret. Oppmarsjen gikk fra festningen, opp Karl Johan og til Slottsplassen

Statsbesøk er et seremonielt besøk som et statsoverhode avlegger hos statsoverhodet i en annen stat etter invitasjon fra denne. Et statsbesøk avsluttes vanligvis med at det gjestende statsoverhode gir sitt vertskap invitasjon til gjenbesøk. Det er kun besøk mellom statsoverhoder som betegnes statsbesøk Latvias president Vaira Vike-Freiberga kom til Norge på statsbesøk i dag. Hun skal være i Norge i knappe to dager, men om statsbesøket er kortere enn vanlig, var det ikke trappet ned på pomp. Stortinget.no inneholder informasjon om saker som behandles i Stortinget, oversikt over møter og høringer, informasjon om stortingsrepresentantene, omvisninger, læringsspill, kurs med mer De tette historiske båndene mellom de nordiske landene ble feiret da Norge for første gang på 20 år fikk besøk av Islands statsoverhode

HMKG 2017 - Statsbesøk fra Island 21

Etter invitasjon fra kong Harald kommer Islands president Gudni Jóhannesson på statsbesøk til Norge i mars. Det blir første statsbesøk fra Island på 20 år 11.10.2018 Statsbesøk i Kina med stor næringslivsdelegasjon 14.10.2017 Khrusjtsjovs limousine ble rånerbil på Toten 09.04.2016 - Jeg er godt vant med partytelt fra speidere

Publicerad 10 februari 2017 · Uppdaterad 13 februari 2017 Den 20-23 februari 2017 avlägger Kanadas generalguvernör David Johnston tillsammans med fru Sharon Johnston statsbesök i Sverige på inbjudan av H.M. Konungen Statsbesøk fra Islands president 21. mars 2017 Islands president Gudni T. Jóhannesson besøker Stortinget i forbindelse med sitt statsbesøk til Norge. Show mor På statsbesøk. Storhertuginnen Sammen med Maria Teresa har han hele fem barn, og i 2017 var det sønnen prins Louis (34) som sto for overskriftene - da han og prinsesse Tessy annonserte at de skulle skilles etter ti år som ektepar. LES OGSÅ: - Venter sitt første barn. Last ned Se og Hør-appen

En av Theresa Mays siste oppgaver som britisk statsminister blir å ta imot Donald Trump på statsbesøk. Besøket har vært omstridt helt siden May overbrakte dronningens invitasjon i januar 2017, knappe syv dager inn i Trumps presidentperiode Statsbesøk. Under 1 min Publisert: 15.05.19 — 19.53 Oppdatert: ett år siden. DN Leder Følg meg. Informasjonskapsler og personvern. Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker.

Video: Statsbesøk_Island_2017_TIL_NETT-47 - Bibliotekutvikling

HMKG 2017 - Gardemarsj - 2017-03-21 Statsbesøk fra Island

Kongens forrige statsbesøk til Kina var i 1997, ifølge Kongehusets oversikt. Kongeparet var også i Kina i 2008 i forbindelse med OL i Beijing, men dette var ikke et offisielt statsbesøk. Erna Solberg kunne etter møtet fortelle at hun også spurte Xi uformelt over bordet om han ville komme på besøk til Norge, noe presidenten bekreftet at han godt kunne tenke seg 15. mars 2017 Kjell Arne Totland . TAR IMOT ISLANDS PRESIDENT: Kong Harald og dronning Sonja tar tirsdag 21 mars imot Islands nye president og frue på tre dagers statsbesøk i Norge. Første og andre dagen er det tradisjonen tro travelt program i Oslo .- før besøket avsluttes i Bergen torsdag 23. mars.

Liste over statsbesøk under Harald V - Wikipedi

 1. 04. desember 2017: Spørsmål: Når vil Donald Trump komme på statsbesøk til Storbritannia? Svaralternativer: 1: I løpet av 2017, 2: I løpet av 2018, 3: I løpet av 2019, 4: Ikke før 2020: Riktig svar: 3: I løpet av 2019: Antall deltagere: 60
 2. Månedsoversikt Hva skjer i Oslo - Fra søndag 1. november 2020 til tirsdag 10. november 2020 - Daglig oppdatert oversikt fra Det skjer i Osl
 3. Anledningen var statsbesøk fra Argentina. 2017 at 12:38pm PST. Jaaaa! Den store ametysttiaraen er den fjerde tiaraen Sofia bærer, og den tredje fra familiehvelvet. Hun dro jo faktisk to stykker på nobel i desember, så det er kjapt tempo her nå
 4. gen mellom USA og India begynte før Trump ble valgt, men det er mer som forener Trumpg og Narendra Modi enn Obama og Modi
 5. For første gang på 20 år har Norge fått statsbesøk fra Island. Av Stine Strander Tirsdag 21.03 2017. Del. Islands president og hans kone er i kveld på gallamiddag på slottet. Og under sin tale i kveld sa presidenten at Kong Haralds tale i fjor høst, fikk stor oppmerksomhet på Island

Første islandske statsbesøk på 20 år: - Den nordiske identiteten binder oss sammen. De tette historiske båndene mellom de nordiske landene ble feiret da Norge for første gang på 20 år fikk besøk av Islands statsoverhode. Oslo 20170321. Statsbesøk fra Island Statsbesøk Island. Hans Majestet Kongens Garde. 22. mars 2017 · Har du sett alle soldatene i Oslos gater de siste dagene? Norge viser nemlig frem Forsvaret når andre stater kommer på besøk. Relaterte videoer Den 20-23 februari 2017 avlägger Kanadas generalguvernör David Johnston tillsammans med fru Sharon Johnston statsbesök i Sverige på inbjudan av H.M.. 21. mars 2017 kl. 11:34 Islandsk statsbesøk. Islands president Guðni Th. Jóhannesson og hans kone Eliza Rei ble ønsket velkommen av kongen, dronningen og kronprinsesse Mette-Marit på. Historisk saudiarabisk statsbesøk til Russland. Av. Henrik S. Werenskiold - 5. oktober 2017 | 21:33. Russian President Vladimir Putin (center R) and Saudi Arabia's King Salman bin Abdulaziz Al Saud (center L) attend a welcoming ceremony ahead of their talks at the Kremlin in Moscow on October 5, 2017

Statsbesøk fra Island. Kong Harald, dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit tar imot Islands president Guðni Th. Jóhannesson og kona Eliza Reid under en offisiell velkomstseremoni på slottsplassen tirsdag. Det islandske presidentparet er på offisielt statsbesøk til Norge Bjarte Bjellås-30. oktober 2017 Mandag kommer den australske statsministeren Malcolm Turnbull til Israel for et 48-timers besøk i landet. Turnbull skal tirsdag delta på en markering for 100-årsdagen.. Pave Frans har lagt bak seg nok et begivenhetsrikt år med statsbesøk til Egypt, Portugal, Colombia, Myanmar og Bangladesh. En rekke audienser, store utendørsmesser og mange møter med pilgrimmer til Den evige stad, Roma. Her gir vi deg 12 billedglimt fra pave Frans' 2017. Tekst: Petter T. Stocke-Nicolaisen Janua 21. mars 2017 Statsbesøk fra Island til Norge Etter invitasjon fra H.M. kong Harald V kommer Islands president Guðni Th. Jóhannesson og fru Eliza Reid på statsbesøk til Norge. Besøket finner sted i Oslo 21. og 22. mars og i Bergen 23. mars. Dette.

Statsbesøk fra Island til Norge - regjeringen

Statsbesøk med bismak. Av: Michal Rachel Suissa 20. september 2019, 09:42. Et forsøk på hjertelighet. 11. august 2017. USA velger oppriktighet overfor jødene - 22. november 2019. Fattigdom som våpen - 21. juni 2019. Tostatsløsningen står i veien for fred - 26. april 2019 I 2017 kunngjorde Trump at han trakk USA fra Paris-avtalen fordi han mente den ikke er i Khan har kritisert Storbritannias beslutning om å invitere den amerikanske presidenten på statsbesøk 21. mars 2017 13:17 - Oppdatert 21. mars 2017 13:17. Del (11) 11 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert! og det er ikke lett å finne et godt svar på hvorfor det har gått så lang tid siden forrige statsbesøk. Men dette besøket skal i hvert fall ikke gå upåaktet hen I Kina på statsbesøk. Det var stor forventning om økt samarbeid mellom Kina og Norge. Allerede i 2018 er eksporten til Kina doblet fra 2017. Sjømatrådet forventer at etterspørselen i Kina, etter laks, vil øke fra 95 tusen tonn i 2017, til 240 tusen tonn i 2025 Protesterte mot Trump: Mai Khoi under Donald Trumps statsbesøk i Vietnam, 11. november 2017. FOTO: AFP/NTB SCANPIX Får pris etter Trump-protes

Mer informasjon Tilgjengelig fra: 21. mars 2017 kl. 11:00 Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig Produksjonsår: 2017 Lengde: 3 mi Første islandske statsbesøk på 20 år: - Den nordiske identiteten binder oss sammen. De tette historiske båndene mellom de nordiske landene ble feiret da Norge for første gang på 20 år fikk besøk av Islands statsoverhode. NTB. 21. mars 2017 21:14 - Oppdatert 21. mars 2017 22:59. Del (5).

Kalender - regjeringen

Offisielt program - Det norske kongehu

 1. Besøket kan skje høsten 2018
 2. I dag, onsdag 30. mars, har 3. og 2. Gardekompani en øvelse hvor vi skal gjennomgå prosedyre ved statsbesøk. Mandag 12 mai kommer den Israelske presidenten Shimon Peres på statsbesøk i Norge. Det starter med en offisiell mottakelse på slottsplassen av H.M. Kong Harald, hvor 3. og 2. Gardekompani står oppstilt sammen med deler a
 3. Prinsessa ble sist sett i 2017, men kongehuset vil ikke si hvorfor Her er hun fotografert med førstedamen i 2016 under et statsbesøk til Marokko. Foto: NTB scanpix Vis mer
 4. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil
 5. Statsbesøk kong harald. Deres Majesteter Kong Harald og Dronning Sonja har siden 1991 vært på mange statsbesøk i utlandet, og de har også mottatt mange statsledere som har besøkt Norge. Dette er en oversikt over statsbesøk til og fra Norge i Kong Haralds regjeringstid Kong Harald og dronning Sonja reiser i mars på statsbesøk til Jordan
 6. Statsbesøk til Kina: Tusenvis av solcellepaneler og speil reflekterer solen i ørkenen utenfor Dunhuang. Det store solkraftverket er en del av Kinas ambisiøse satsing på fornybar energi. Kina sto for godt over halvparten av all nyinstallert solkraft i 2017. Foto: Heiko Junge @ntb_scanpi

Diplomatiske forbindelser mellom Norge og Jordan ble etablert i 1969, og Norge åpnet ambassade i Amman i 1994. Jordan opprettet ambassade i Oslo i 2017. Forholdet mellom Norge og Jordan er godt. Kong Abdullah og Dronning Rania avla statsbesøk til Norge i 2000, og Kong Abdullah besøkte også Norge i 2010 Svensk dokumentar. Den svenske kongefamilien har hatt mye å feire i 2016. Kongen fylte 70 år, og to nye prinser ble født, prins Oscar og prins Alexander. Dessuten kunne kongeparet feire sin førtiende bryllupsdag. Vi får bli med familien på deres reiser i og utenfor Sverige, deriblant en teknologireise i Japan, en fisketur til Mexico, statsbesøk i Bhutan og en reise til dronningens gamle. Prediksjoner: Desember 2017 12. desember 2017 Spørsmål og svar FFIs prediksjonsturnering 30 % sannsynlig at russiske militære fly vil krenke norsk luftrom ila. 2019, mens 40 % sannsynlig at minst ett NATO-land vil ta i bruk Artikkel 4 ila. det neste året. 52 % sannsynlig at 2018 vil været året for Trumps statsbesøk til Storbritannia Et museumsbesøk i Rabat i 2017 var siste gang hun ble observert. Derfor har det begynt å versere mange rykter om hvorfor vi ikke har sett henne på såpass lenge. FORSVUNNET: At en prinsesse kan gå fra å være såpass offentlig at hun spiser middag med Michelle Obama, til å ikke ha vært observert på halvannet år, forundrer mange

Statsbesøk i snødrev - Bergens Tidend

Dronning Margrethe og prins Henrik - Den danske prinsen

Britene har fått nok av Trump: Ber May trekke tilbake statsbesøk- invitasjonen. Donald Trumps twitter-meldinger etter terroren har gjort at både vanlige og mektige briter har fått nok. Nå ber blant andre Londons borgermester om at statsminister May trekker invitasjonen til statsbesøk Den siste store markeringen var 275-årsjubileet i 2017. Følgende sto å lese i Tidens Krav: Like før klokken 12 smalt det fra Bautaen. Ni salutter, og måkene klapret og skrek til værs mens røyken fra kanonene veltet sidelengs. dronning Margrethe og prins Henrik av Danmark på offisielt statsbesøk 14. oktober

BEIJING (TV 2): Kong Harald har takket ja til invitasjonen om å komme på statsbesøk til Kina i 2018

Gal og regal – Kongelig skråblikk fra fru Storrusten

Svenske regjeringsmedlemmer på hijab-catwalken foran det iranske regimet i 2017. Bildene gikk verden over og medførte kraftige protester særlig fra iranske frihetsforkjempere. Og på denne måten forulempet Sveriges regjering ethvert frihetselskende menneske i Iran under statsbesøk i Teheran i 2017: alle kvinnelige statsråder ikledd slør Som protokollsjef ­i UD er hun ansvarlig for planleggingen av statsbesøk, i 2012) og Frostgraven (først utgitt i 2014) har fått helt nye omslag. Den tredje boken kommer høsten 2017

Islandsk statsbesøk i Norge - rbnett

Prins Henrik | Kongebloggen - Kjell Arne Totland

Statsbesøk fra Island - 3

Norsk Islandshestforening deltar ved statsbesøk fra Island: (20.03.2017) Den islandske presidenten Guðni Th. Jóhannesson gjester Oslo 21. og 22. mars, og Norsk Islandshestforening ved leder Nils Andre Olsen er i den anledning invitert til gallamiddag på slottet tirsdag og mottakelse på Astrup Fearnley Museet onsdag Reiser på statsbesøk til Jordan. Nå er kongen friskmeldt, og i starten av mars skal han og dronning Sonja etter planen på sitt 50. statsbesøk. Denne gangen går turen til Jordan for å besøke kong Abdullah og dronning Rania på det som blir det første statsbesøket deres i Midtøsten De to ser ut til å ha et godt forhold. Nylig fikk Orban kritikk fra jødiske miljøer i hjemlandet o Kong Harald reiser snart på første statsbesøk i Midtøsten. Invitasjonen til Israel lar han ligg På jobb En av kongeparets oppgaver er statsbesøk, både å representere Norge ved offisielle besøk i. Previous page Next page. Frimerkeposten nr 1-2017.

Dronning Margrethe og prins Henrik av Danmark - Dronning

Tilråding fra Utenriksdepartementet 21. april 2017, godkjent i statsråd samme dag. (Regjeringen Solberg) 1 Innledning og sammendrag Frihandelsavtalen mellom EFTA-statene og Filippi-nene ble undertegnet i Bern 28. april 2016 i forbin-delse med et filippinsk statsbesøk til Sveits. Stats-sekretær i Nærings- og fiskeridepartementet Dile Les mer om hva Forsvarets oppgaver er, hva vi øver på og hva du kan utdanne deg som eller jobbe med hos oss

Statsbesøk fra Kina - PolitifotoRegjeringens «champagnebudsjett» spretter i været – E24

Statsbesøk - Wikipedi

Britiske parlamentsmedlemmer ønsker å avlyse Trumps statsbesøk på grunn av Twitter meldinger Author: Jan Ivar Hansen Published Date: 29. november 2017 STORBRITANNIA - Britiske ministere blir oppfordret til å kansellere Donald Trumps statsbesøk i dag etter at USAs president har retweetet videoer lagt ut av en representant for det politiske partiet Britain First / 2017; Kungaparets statsbesök i Indonesien - dag 1. President Joko Widodo och Kungen under välkomstceremonin. Foto: Darren Whiteside/AFP Photo. Dagen innan statsbesöket officiellt inleddes var Kungaparet på Jakartas nationalmuseum Besøkende strømmet på, og det hele ble toppet med offisielt statsbesøk av Kong Harald og Dronning Sonja, noe som var spesielt hyggelig. Jotun stolt sponsor Denne våren er Jotun nok en gang med som stolt sponsor av den norske utstillingen som i år går under navnet « Everything is connected », under Milano Design Week 2017 fra 4.-9. april , og bidrar også denne gangen med en unik. Publisert 31.03.2017 NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold er med på Norges første offisielle statsbesøk til Kina siden normaliseringen. Reiseliv står sentralt under Norges første offisielle statsbesøk til Kina siden normaliseringen

Willy Brandts forhold til jødedommen og Israel 1933–1992

Statsminister Erna Solberg på statsbesøk i Warszawa i Polen i 2017. Nå planlegges demonstrasjon mot den norske ambassaden i samme by. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpi Prins William erstattet dronningen for første gang. Den britiske tronarvingen steppet inn for dronning Elisabeth i forbindelse med et statsbesøk fra Sør-Korea

Latvisk statsbesøk i Norge - NRK Norge - Oversikt over

Sommeren 2018 var prins William, sønn av prins Charles, på den britiske kongefamiliens første statsbesøk i Israel. Israels daværende president Shimon Peres var på statsbesøk i Norge i 2014. Den norske kongefamilien har hittil ikke vært på noe statsbesøk i Israel Publisert: 7. desember 2017 Sist oppdatert: 23:18, 7. des 2017 Anbefalte saker Erdogan ankom Aten torsdag morgen som det første tyrkiske statsoverhodet på besøk i Hellas på 65 år

2017-2018 - stortinget

Ebba Busch Thor och Emma Henriksson: Låt fler unga afghaner stanna! 7 juli, 2017; Angående ensamkommade åldersbedragare 7 juli, 2017 Vi ska ha ordning och reda i asylsystemet. Orden är en kuliss bakom vilken det döljer sig en okontrollerad verklighet 7 juli, 2017; Angående Stefan Löfvens statsbesök i Polen 7 juli, 2017 Publisert 10.10.2017 Vi kan hjelpe journalister med å finne riktig person for nyttig bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk, statsbesøk og andre offisielle besøk Et statsbesøk er når et statsoverhode avlegger et offisielt besøk hos et annet statsoverhode. Statsbesøket er en oppfølging av statsminister Erna Solbergs Kina-besøk i 2017. Næringslivsdelegasjonen foregår 15 I Vattenfall-skvis før statsbesøk Opposisjonen i tysk politikk legger press på forbundskansler Angela Merkel for at hun skal overtale den svenske statsministeren til å få energigiganten Vattenfall til å droppe et søksmål på 6 milliarder dollar mot den tyske stat. 12. januar 2017 10:49 Oppdatert. Mer informasjon Tilgjengelig fra: 23. mars 2017 kl. 14:03 Tilgjengelig til: 23. mars 2027 kl. 17:00 Produksjonsår: 2017 Lengde: 2 t 57 mi

Summende statsbesøk fra Slovenia Publisert 01.11.2019 Pollinatorer står i sentrum når Slovenias president, Borut Pahor, besøker Norge og Hans Majestet Kong Harald Alle BFA, kull 11 (2017-2020) MFA, Kull 1 (2016-2018) BFA, Kull 10 (2015-2018) Martin skal på blinddate, og i hans indre regjering forbereder de seg på et rutinemessig statsbesøk. Inntil Nora åpenbarer seg, og taktikkene må endres. Raskt

Første islandske statsbesøk på 20 år: - Den nordiske

Statsbesøk fra Slovenia: NINA formidlet kunnskap om bier Publisert 08.11.2019 De viktige pollinatorene var en egen post på programmet da Slovenias president Borut Pahor besøkte Kongefamilien i går Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye me OREEC på statsbesøk hos NHO OREEC møtte en stor slovakisk delegasjon i forbindelse med at Slovakias president, for første gang, var på offisielt statsbesøk til Norge. - Det er viktig å samarbeide, sa Slovakias president Andrej Kiska på næringslivsseminaret hos NHO efsebaking til jul er fast tradisjon kvart einaste år. Då samlar eg, mamma og tante oss på kjøkenet og kjevler, smører og brettar til den store gullmedalje. I år som i fjor har vi laga ein haug med lefser som er fint pakka og fryst ned til jula. Lefsene er mjuke og saftige og fylteRead mor

Slottsparken - kongehusetDet viktigste kinesiske ordet Trump bør lære seg før

Islandsk statsbesøk i Norge - adressa

Kina, Kina, och åter Kina. I sina tal och intervjuer återkommer USA:s president Donald Trump ofta till samma land. Frågan är om ett skiftbyte i Vita huset kan lätta upp relationen mellan supermakterna - och därmed ge världsekonomin en skjuts Cirkusrevyen 2017 (2:2) Programmet har vært sendt. Del 2 av 2. Velkommen i teltet til andre del av Cirkusrevyen 2017, der vi får prominente statsbesøk av USAs president, selveste Donald J. Trump - eller er det Henrik Lykkegaard? Lise Baastrup spiller den ulykkelige datteren,. Mellan den 22 och 24 maj var kungaparet på statsbesök i Indonesien. Det var det första statsbesöket från Sverige till Indonesien. Syftet med resan var att stärka bandet mellan länderna, främst när det gäller näringslivet, men även när det gäller utbildning, hållbarhet och forskning NOF var tilstede da LBSK marsjerte ned Karl Johan ifm. statsbesøk. Torbjørn Bongo har i kortspillet Cribbage ombord på Kystvaktens fartøyer egne kortkombinasjoner oppkalt etter seg. Enkel og dobbel Bongo. Chris Lindseth orienterer om OMT og aktuelle sa- ker på Gardermoen Egen kalender med arrangement med gratis inngang. Oslo har mange gratis konserter, festivaler, omvisninger m.m

Singapore er en republikk i Sørøst-Asia. Landet er en øy- og bystat ved sørspissen av Malayahalvøya. I nord er landet skilt fra Malaysia av Johorstredet og i sør fra Indonesia av Singaporestredet. Landet er 137 km nord for ekvator. Staten ble atskilt fra Malaysiaføderasjonen i 1965 og ble da en uavhengig republikk. Singapore er Sørøst-Asias ledende handels- og finanssenter litt kaldt. Ellers var det statsbesøk i byen der den tyske bundeskansler Angela Merker var på besøk hos president Donald Trump, og presi-dentens helokopter Marine One kunne stadig høres til og fra Det hvite hus i tillegg til lyden og synet av følgehelikoptre og politihelokoptre. Kongresslokalet var moderne og lå sentralt i byen Statsbesøk fra Latvia til Stortinget Onsdag 18. mars tar stortingspresident Olemic Thommessen imot presidenten i Latvia og fire ministre. Latvias president Andris Bērziņš I kong Harald Vs regjeringstid har det blitt avlagt statsbesøk fra Island tre ganger; president Vigdis Finnbogadóttir 26.-29. oktober 1993, president Ólafur R. Grimsson 11.-14. februar 1997 og president Guðni Th. Jóhannesson 21.-23. mars 2017. Kong Harald avla statsbesøk på Island 7.- 9 På offentlige flaggdager er kommunale og statlige bygg pålagt å flagge. Privatpersoner kan velge å flagge selv utenom offisielle flaggdager Trude H. Drevland var ordfører i Bergen fra 2011 til 2015 (31.10.11- 28.10.2015). Varaordfører i denne perioden var Tor Woldseth (Frp

 • Südtirol österreich.
 • Ich will dich wiedersehen akkorde.
 • Melon typer.
 • Billige kubbelys.
 • Grove pannekaker.
 • Wirecard bank geschäftsbericht.
 • Norgest herligste.
 • Tz90 panasonic.
 • Besettelse synonym.
 • Parkhaus hauptmarkt trier trier.
 • Mars landscape photos.
 • Gebrauchte büromöbel wiesbaden.
 • Polizei oldenburg twitter.
 • Samsung ownership.
 • Mazda mx 5 automatik gebrauchtwagen.
 • Sentimente ro barbati iasi.
 • Adobe pdf.
 • Schützenverein rosendahl holtwick.
 • Cut audio clip online.
 • Grapefrukt og statiner.
 • Morsomme leker i basseng.
 • Bundesliga toppscorer.
 • Phs bodø.
 • Libero pris.
 • Youtube norges bank.
 • Lokschuppen bottrop öffnungszeiten.
 • Uni köln studiengänge master.
 • Www ftg pfungstadt.
 • Ubestemt pronomen nynorsk.
 • Real madrid team 2017.
 • Isabella löwengrip renovering.
 • Edward elgar carice irene.
 • Fotodynamisk terapi.
 • Borbet felger.
 • Frille wikipedia.
 • Spotify familie telia.
 • Vw salzgitter personalabteilung.
 • Yahoo sicherheit.
 • I itunes.
 • Naganadel smogon.
 • Blos dir jet.