Home

Bayersk viltsporhund klubb

Bayersk viltsporhund - Norsk Kennel Klu

 1. Bayersk viltsporhund har utviklet dette gemyttet gjennom generasjoner slik at hunden skal fungere optimalt etter hensikten. Nettopp dette gemyttet er en forutsetning for at hund og fører kan utvikle det nære og viktige samarbeidet og yte maksimalt på ettersøk
 2. Bayersk Viltsporhund has 873 members. Denne gruppen er for alle som har interesse for Bayersk Viltsporhund. Enhver er ansvarlig for det de legger ut på..
 3. st en Excellent på utstilling ved fylte 24 måneder for bayersk og hannoveransk viltsporhund. Utstilling: Valpen kan starte på valpeshow (uoffisiell utstilling) fra den er 4 mnd
 4. Norsk Kennel Klub 2 GRUPPE: 6 FCIs RASENR.: 217 av 01.04.96 RASEBESKRIVELSE FOR BAYERSK VILTSPORHUND (Bayerischer Gebirgsschweisshund) Opprinnelsesland/ hjemland: Tyskland. Helhetsinntrykk Middelsstor, lettere, harmonisk, meget bevegelig og muskuløs. Kroppen noe lenger enn høy, lett overbygget, ikke for høybent
 5. Bayersk viltsporhund kjennetegnes av kort, tett pels. Pelsen kan være sandfarget, kjeksfarget, rødlig grå eller klar brunlig til dype røde farger. Enkelte individer har også flekker av svarte hår i pelsen. Noen individer har en liten hvit stjerne på brystet. Øre og snute er svart eller mørk rød. Lynne og væremåt
 6. Bayersk viltsporhund er en dyktig og ivrig sporhund. En meget selvsikker jeger, men samtidlig lydig og avbalansert. Den bayerske viltsporhunden er en hund som er ekstremt kontaktsøkende over for sin fører og familie. At den får denne kontakten er helt avgjørende for dens funksjon som ettersøkshund
 7. Hannoversche Schweißhund. Historie Den Hannoveranske viltsporhunden er en middels stor hund. Grovbygget og tung med god muskelatur. Rasen nedstammer fra Kelterbrakkene og ble renavlet fra ca. 1850

Bayersk Viltsporhund i Norge Ved Anne Guri Moum Kilder: Norsk Schweisshund Klubb og NKK dogweb Før 1990 fantes et fåtall bayerske viltsporhunder i Norge. Disse hundene og deres eiere fristet en særdeles anonym tilværelse og det var ikke mange som kjente til rasen og dens anvendelsesområde Norsk Schweisshund klubb på Fagdag Ettersøk 03/02/2020 / Schweisshundklubben var representert på Fagdag ettersøk 2020 både på deltakersiden og med foredrag

I 1994 fikk klubben status som egen raseklubb og ble opptatt som samarbeidende klubb i Norsk Kennel Klub. I den forbindelse ble klubbens navn endret til Bayersk og Hannoveransk Viltsporhund Klubb. Fra 1. Januar 2001 ble navnet igjen endret til Norsk Schweisshund Klubb. Et navn som samstemmer med de andre raseklubbene i Europa Bayersk Viltsporhund 7 Det er sterkt ønskelig med flere hunder med importerte foreldre som blir merittert og brukt i avl. Spesielt bør det legges vekt å få frem gode hannhunder. Prioritering og strategi for å nå målene I 2008 kjørte klubben en stor spørreundersøkelse til alle sine medlemmer for å klarlegge rasens helsetilstand Avl og oppdrett av Bayersk Viltsporhund. Profesjonelle ettersøksjegere i Vestnes kommune siden 2006; Ettersøk av skadd hjortevilt i privat og komunal regi. Blogg med oppdateringer. Kontakt oss: Anna og Geir Hoel (91809331) annahoel@skorgebo.net. Adresse: Skorgevikvegen 115 6390 Vestnes . Skorgebos H- kull planlegges sommeren 202 Bayersk viltsporhund stammer fra middelalderens sporhunder. Disse originale hundene har gitt opphav til ulike raser og typer, inkludert hannoveransk viltsporhund. For å produsere en lettere hund ble hannoveransk viltsporhund krysset til rød viltsporhund, og på 1870-tallet ble den bayerske viltsporhunden dannet, en blodhundrase som kunne spore den kalde duften av såret vilt i fjellområder

Bayersk Viltsporhund - Faceboo

En bayersk viltsporhund er ikke en hund med a4 fasong den heller Tror jeg har strevd mer med sele til Jen enn jeg gjorde til Amanda, det sier litt. Tok noen raske bilder i kveld, skal se om jeg får til bedre bilder senere, for å vise selen og farger litt bedre Norsk Dobermann Klub. Resultater per ras Rasehund.no: En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 400 hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. I tillegg finner du hundenavn, artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer Norsk Kennel Klub. Resultater per ras NORSK SCHWEISSHUND KLUBB Alternativ sportrening NJFF Sogn og Fjordane / Fagdag Ettersøk Skei 1. Februar 2020 NSHK / Bård V. Olsen 2020 • 160 medlemmer • Raseklubb for to raser, Hannoveransk- og Bayersk Viltsporhund • Hannoveranere ca 25 totalt i landet, 22 godkjent, 88% • Bayere ca 250 totalt i landet, 226 godkjent, 90

Denne gruppen er for alle som har interesse for Bayersk Viltsporhund. Enhver er ansvarlig for det de legger ut på denne gruppen. Innlegg som er støtende eller ikke følger Norsk lov vil bli fjernet Bayersk Viltsporhund has 888 members. Denne gruppen er for alle som har interesse for Bayersk Viltsporhund. Enhver er ansvarlig for det de legger ut på.. Om rasen bayersk viltsporhund. Bayersk viltsporhund er rolige, velbalanserte hunder som utvikler et sterkt forhold til sine eiere, mens de forblir reserverte overfor fremmede. Alle spor- og båndhunder stammer fra primitive jakthunder eller bracke. Disse renrasede hundene har en gjennomtrengende stemme og en svært velutviklet luktesans på jakt, der de følger sporet av byttedyr av alle.

Ny med Bayersk- og/eller Hannoveransk viltsporhund

Bayersk viltsporhund. Gruppe: Drivende og sporhunder Levealder: 12 til 15 år Vekt: 27 til 32 kg Foto: Life on White. Egenskaper. Kosefaktor 6/10 Kommer overens med barn 4/10 Vennlig overfor andre raser 8/10 Aktivitetsnivå 10/10. Innlegg om hannoveransk viltsporhund skrevet av boerboelheidi. Jen og Tore gikk bruksprøven for schweisshunder (schweisshunder er alpin dachsbracke, bayersk viltsporhund og hannoveransk viltsporhund) i Stryn i går kveld, og gikk et flott spor Valper etter N UCH N VCH N J(SCH)CH Flisa av Fjellstølen HD A og og ein tysk hannhund med namn Tillmann vom Strohgäu. Kort oppsummering av det det viktigaste om Tillmann: HD A, skulderhøyde 50cm, Vorprüfung: 7-8-8-4-8-8, Hauptprüfung: 6-5-6-X-X-X Parringen er anbefalt av både det norske og tyske avlsrådet. Valpene er leveringsklare ca. 20 aug. Det ligger mer info og bilder på: http. Bayersk viltsporhund hvalper Sign in to follow this . Followers 0. Bayersk viltsporhund hvalper. By aqua, June 29, 2014 in Jakt med hund. Reply to this topic; Start new topic; Recommended Posts. aqua 0 aqua 0 Members; 0 89 posts; Posted June 29, 2014. Det er født. Vi kjøpte sporsko gjennom Schweisshundklubben for en tid tilbake og nå var det på tide å starte mer intensiv trening med tanke på bruksspor. Klauvene har ligget i fryseren, en forfot og en bakfot fra samme dyr. Så da var det bare å spenne på seg skoene og ta ut i skogen

I 1912 grundlagde man Klüb für Bayrische Gebirgsschweisshunde, en klub, der eksisterer den dag i dag, og som er den eneste anerkendte specialklub for Bayersk Bjergschweisshund i Tyskland. Allerede i 1921 afholdt klubben sin første store schweissprøve på kunstig fært, dvs. blod fra Kronvildt Stikkord: bayersk viltsporhund Litt om Jen. 12. mars 2017 av boerboelheidi, lagt ut på Jen. Jen er en Bayersk viltsporhund. Jeg hadde knapt nok hørt om rasen tidligere, så det var morsomt og spennende å lese om den når Tore hadde bestemt seg for at han ville ha denne rasen Nord-Trøndelag Dachshund Klubb arrangerer Videregående Ettersøkskurs den 19.09.20 på Verdal. Blant annet Dachshund, Beagle, Bayersk viltsporhund, Engelsk Springer Spaniel, Basset Artesian Normand, Border Collie og Shetland Sheepdog. Vi vil rette en stor takk til gode dommere, flinke deltagere og vår trofaste sponso Prøvens 2. beste: Gunnar H. Arnekleiv og Stall Mjøsøs Ingo (Bayersk viltsporhund) Prøvens 3. beste: Christine Nicolaysen og Pediculus Zora (Dachshund strihåret) De andre ekvipasjene med premiering. premie: Britt Weium og Never Stop's Sweet Licorice (Labrador) Nina W. Nilsen og Multestuas Mattykaisa's Bheste (Toller Hannoveransk Viltsporhund Bayersk Viltsporhund. Raser tilhørende Norsk Bassetklubb: Basset Artesian Normand Basset Bleu De Gascogne Basset Fauve De Bretagne Petit Basset Griffon Vendeen Grand Basset Griffon Vendeen Basset Hound. Blodhund. Raser tilhørende Norske Harehundklubbers Forbund: Beagle Drever Dunker Finsk Støver Gotlandsstøver.

Hannoveransk Viltsporhund Bayersk Viltsporhund Basset Artesian Normand Basset Bleu De Gascogne Basset Fauve De Bretagne Petit Basset Griffon Vendeen Grand Basset Griffon Vendeen Basset Hound ÅRSMØTE NORSK WEIMARANER KLUBB 2020. Årsmøte 19/3-2020 Dokumenter ligger her. Merke. Nylige innlegg. VELKOMMEN TIL ØSTMARKAPRØVEN Men Bayersk viltsporhund blir sjelden feil i ettersøk sammenheng, om alt er på stell når det gjelder gener, og hundefører gjør sitt slik at ekvipasjen fungerer godt sammen. OT: i kveld, i denne varmen (øslandet sørøst), skal det smake med en kald bayer, Mye bedre en pils (min påstand) Bayersk Viltsporhund 578097809232612 E H R Gåsemyr, Andre 6826 Byrkjelo 31074 91891405 B2-Bella Bayersk Viltsporhund 578097809232612 E H R Hetle, Jon Knut * Reed 6827 Breim 30552 97663142 Romelåsens Bejla Wachtelhund 932002000511607 E H R Hope, Elin Karin Aa * Hope 6829 Hyen 23008 95778879 Mira Dachshund Korthåret 578098100283726 E H Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand 56 18 81 00 (Omstilling) 56 18 81 55 (Information) post@dkk.dk CVR 11 88 18 15 Betalinger til Dansk Kennel Klub Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253 IBAN-nr: DK 45 50350001361253 SWIFT-kode: JYBADKK

gascogne, basset fauve de bretagne, basset hound, bayersk viltsporhund, beagle, blodhund, dalmatiner, drever, dunker, finsk støver, gotlandsstøver, Norsk Leonberger klubb ønsker velkommen til Drammen Travbane, søndag 4. september 2011 Klubben for større selskapshunde Jeger eller jaktlag som har hund av rasene bayersk viltsporhund, Vilkåret for slik bruk er at hund etter 1. og 2. ledd er jaktpremiert etter jaktprøveregler fastsatt av Norsk Kennel Klub og godkjent av direktoratet, og at hund som tilhører Schweisshundrasene har bestått bruksprøven til Norsk Schweisshund Klubb Klubben for Gårds- og Fjellhunder ønsker velkommen til Drammen Travbane, lørdag 7. september 2013 Gr. 1 (alle unntatt border collie, schäferhund, old english sheepdog): Schipperke: Tony Moran. Øvrige: Martin Croeser. Gr. 2 (alle unntatt berner sennenhund, grand danois): Anatolsk gjeterhund, bordeaux dogge, engelsk mastiff, hovawart Klubben for G rds- og Fjellhunder nsker velkommen til Drammen Travbane, s ndag 26. august 2012. Gr1: Alle ( Unntatt border collie, collie korth/langh, sch ferhund, schapendoes, shetland Sheepdog ) Lyudmila Nikitina, Russland Bayersk Viltsporhund - Valp 1 09.00 Bayersk Viltsporhund 1 09.00 Basset Artesien Normand 1 09.00 Plott 2 09.00 Dalmatiner - Valp 2 09.00 Dalmatiner 33 09.00 Schäferhund Langhår 3 11.00 Schäferhund Normalhår 12 11.00 Totalt 55 Dommerelev Lars Hjelmtvedt på Bayersk Viltsporhund. Dommeraspirant Elisabeth Aune Moseby på Basset Artesian.

Bayersk viltsporhund - Wikipedi

Den 05.06.2019 ble det avholdt Ordinær blodsporprøve i regi av Nord-Trøndelag Dachshundklubb. Det var 16 påmeldte hunder med et stort utvalg av raser. Blant annet Dachshund, Beagle, Bayersk viltsporhund, Engelsk Springer Spaniel, Basset Artesian Normand, Border Collie og Shetland Sheepdog Bayersk viltsporhund er avla fram nettopp til å finne trafikkskadd eller skadeskoten hjort. At han ikkje skal få høve til å gjere det han kan best, er tullete, seier den erfarne ettersøksjegeren Bayersk viltspårhund är en hundras från Tyskland. Dansk Kennel Klub (DKK) PDF; Bayersk viltspårhund, Hundrasguiden, Svenska Kennelklubben (SKK) (läst 2011-07-09) Bayerische Gebirgsschweißhund, Norsk Schweisshund Klubb (läst 2011-07-09) Externa länkar. Wikimedia Commons. Norsk Lhas Apso klubb, V/ Morten Sterri Nylandsv. 19, 4275 Sævelandsvik. Betaling settes på Konto Nr: 3361.13.38150 Husk å merk innbet. Med hundens reg.nr og eiers navn og dag. F.o.m. 3. hund med samme eier gis 50% reduksjon i prisen ( kun dersom innbetaling er registrert på vår konto innen fristen). Gjelder ikke valper Unikt utvalg av hundeutstyr til en behagelig pris. Distributør av en rekke merkevarer, bl.a. Chris Christense

Søndagen under Camp Villmark blir det hundefest i hall C. Gjennom hele dagen blir det valpeshow i hundearenaen, med en haug av unge og lovende jaktbikkjer Finalister NORD VCH Covenstead Choctaw, flatcoated retriever, Ingfrid Slaatto Næss NVCH Revestreken's Birka, dachshund KH, Kate Solvær Bøjentan's Bianca, bayersk viltsporhund, Odd Harald Hansen Neshpo`s Omg She Is Beautiful, cocker spaniel, Nina Løvhaug NMb-14 -15 N SE VCH Kullskogens Rt-Cassi, norsk elghund sort, Anders M. Andersen N SE VCH Sarkos Dina, engelsk springer spaniel, Bjørn. ET CERT PÅ STEVNE AVHOLDT AV NKK, ELLER SAMARBEIDENDE KLUBB. I TILLEGG MINST GOOD PÅ UTSTILLING I ET AV DE NORDISKE LAND, VED Excellent på utstilling ved fylte 24 måneder for bayersk og hannoveransk viltsporhund. For alpinsk dachsbracke er aldersgrensen 15 måneder. Alpinsk dachsbracke Viltsporhund, betegnelse på hund som er spesielt trenet til å følge sporet av skadeskutt eller skadet hjortedyr, til det finnes dødt eller kan avlives (for eksempel bayersk viltsporhund).

Nyheter. Covid-19: Pga av rådande situation är alla aktiviteter i klubben inställda förutom spårprov. Hänsyn ska tas för att minimera smittorisken t ex genom att resor till spårproven görs i separata bilar. Lista över tillgängliga spårdomare finns under Prov och tävling; Eftersöksrapporten finns nu som webformulär. Bara att fylla i och skicka in. Kan skickas in kvartalsvis. Norsk Weimaraner Klubb. 590 likes · 1 talking about this. Norsk Weimaraner Klubb ble stiftet 23.01.1981 etter å ha vært en undergruppe i Norsk Vorsthehund Klubb siden 1973 bayersk viltsporhund til salgs; yeung må lee; julia zahra just an illusion chords; yangzhou dayang shipbuilding. steder som godkjenner ledsagerbevis. jose ramirez golden west college soccer Høstcupen 2020 spilles i både klubb og på nett I Høstcupen 2020 inngår det totalt 12 turnering og 6 av dem spilles i klubben vår Jeger eller jaktlag som har hund av rasene bayersk viltsporhund, hannoveransk viltsporhund og alpin dachsbracke som tilhører Schweisshundrasene kan få hunden godkjent som ettersøkshund på elg, hjort og rådyr til bruk i eget jaktfelt, til Norsk Schweisshund Klubb

Bayersk Viltsporhund Bavarian Mountain Hound, Bayrischer

Beagle, drevere, dunker, alpinsk dachsbracke, haldenstøver, bayersk viltsporhund og hannoveransk viltsporhund Trygve Heyerdahl Bassetrasene, finsk-, hamilton-, schweizer-, russer støver og hygen Elin Normannseth Gruppe 7: Alle Kontaktperson: Greg Daniels tlf 91830985 Engelsk setter, irsk setter og gordon setter Oscar W Nilsse Gruppe 10: Afgansk Mynde, Marianne K Holmli, Norge.Azawakh, , Irsk Ulvehund, , Darko Korosec, Slovenia. Borzoi Italiens Mynde, Sloughi Antony Moran, Irland.Polsk. Hurricane - Dual motor. En særdeles kraftig blåser til hund som leveres komplett med flexi-slange og tre ulike munnstykker. Hurricane er en ideell blåser/tørker/føner for profesjonelle salonger, veterinærer og kenneler. Blåseren er trinnløs. Vindhastighet på utrolige 110 m/s og en blåsestyrke på vanvittige 1060g, gjør denne til en meget effektiv blåser for raskere tørking av. Basenji Basset artesien normand Basset bleu de gascogne Basset fauve de bretagne Basset hound Bayersk viltsporhund Beagle Bearded collie Beauceron Bedlington terrier Belgisk fårehund, groenendael Belgisk fårehund, malinois Belgisk fårehund, tervueren Bergamasco Berner sennenhund Bichon frisé Bichon havanais Blandingshund Blodhund Bolognese Bordeaux dogge Border collie Border terrier Borzoi. Oppdrett av Petit Basset Griffon Vendeen og Bayersk Viltsporhund Meny. Star

Det ble sporet frem til sår-leier og deretter ble hunden sluppet Velkommen hit til Kennel Bøjentan`s Vi driver oppdrett av rasen Petit Basset Griffon Vendeen til jakt og Bayersk Viltsporhund for ettersøk på skadet hjortevilt. Vi avler kun på jakt og utstillings premierte individer. Helse og gemytt ligger også til grunn for all avl. Er du interessert..

En bayersk viltsporhund er ikke en hund med a4 fasong den heller Tror jeg har strevd mer med sele til Jen enn jeg gjorde til Amanda, det sier litt. Tok noen raske bilder i kveld, skal se om jeg får til bedre bilder senere, for å vise selen og farger litt bedre. For noen raser er dette mer utbredt, mens for brukshunder som Bayersk viltsporhund forekommer det skjeldnere. HD blir kategorisert fra A-E, hvor A og B indikerer HD-fri. I tillegg gis det en indeks på bakgrunn av registrerte resultater fra hundens stamtre Bayersk Viltsporhund hat 913 Mitglieder. Denne gruppen er for alle som har interesse for Bayersk Viltsporhund. Enhver er ansvarlig for det de legger ut.. Bayersk Viltsporhund ha 884 membri. Denne gruppen er for alle som har interesse for Bayersk Viltsporhund. Enhver er ansvarlig for det de legger ut på.. Vi venter valper i midten av desember. Mor: N UCH N SE VCH N J(SCH)CH Gina Av Fjellstølen reg.nr. NO34350/13. Far er tyske Baron vom Roten Bruch, reg.nr. 10-038. Gina er en tispe med et meget godt gemytt, hun er en hund med stor arbeidskapasitet og viltskarphet. Hun ble godkjent ettersøkshund 9 mnd gammel og har siden da vært med som ettersøkshund både på offentlige og private søk året.

Hannoveransk Viltsporhund - Norsk Schweisshund Klubb

I 2005 var jeg på hjortejakt i Ungarn. Der fikk jeg mitt første møte med den Hannoveranske viltsporhunden. For de som ikke er kjent med den Bayerske viltsporhundens opphav, så ble den avlet fram fra nettopp den Hannoveranske viltsporhunden Avl og oppdrett av Bayersk Viltsporhund. Profesjonelle ettersøksjegere i Vestnes kommune siden 2006; Ettersøk av skadd hjortevilt i privat og komunal regi. Blogg med oppdateringer. Kontakt oss: Anna og Geir Hoel (91809331) annahoel@skorgebo.net. Adresse: Skorgevikvegen 115 6390 Vestnes . Skorgebos G- kull ble født 21 september 2019. 3 tisper. Norsk Schweisshund klubb . NSHK er raseklubben for Bayersk- og Hannoveransk viltsporhund? Del denne siden. Del på Facebook; Del på Twitter. Bayersk Viltsporhund . Rønaas Ole Kristian. N S VCH N S J(SCH)CH. bdaefe9b-557b-491e-b86f-2eff4650a709. Rauber Vom Rothaarkamm. Rauber Vom Rothaarkamm. BGS9810. Han. Bayersk Viltsporhund . 1a80422f-a817-471a-9226-d7c116685056. Han. f352be69-30fe-424a-ae0f-7fcba0cb3176. Han. 217fd87d-a701-4edb-9b84-be07da902032. Hun. 61927b7a-eddb-4157-a7cd. Hjem » Hund » Raseprofilering » Raser B » Bayersk viltsporhund 2. Bayersk viltsporhund 2. Vennligst velg ** Midlertidig utsolgt. Antall: Informasjon. Elegant nøkkelring i metall..

Alpinsk dachsbracke, bayersk viltsporhund, hannoveransk viltsporhund: NORSK SCHWEISSHUNDPRØVECHAMPIONAT (N J(SCH)CH): Minst tre ganger poengrekken 6-6-4-6 i de fire momentene (det vil si minimum 6. poeng i moment 1, 6 poeng i moment 2, 4 poeng i moment 3 og 6 poeng i moment 4) på offisiell prøve for minst to forskjellige dommere Valpeskolen «Flink Bisk» har blitt arrangert av oss i 13 år. Det er et godt gjennomarbeidet og veldig populært valpekurs. Kurset har hovedvekt på sosialisering og forebygging av adferdsproblemer.Vi ønsker å gi deg og valpen din den beste starten Gr. 6: Alpinsk Dachsbracke, Basset-rasene, Bayersk- og Hannoveransk Viltsporhund, Blodhund, Dalmatiner, Rhodesian Ridgeback og r.u.r: Anette Bystrup, DK Gr. 7: Stabijhoun og r.u.r: Anette Bystrup, DK Med unntak av årene 1990 og 1993 har klubben siden hatt årlige utstillingsarrangement.. VILTGÅRDEN ER ET TRENINGSSENTER FOR HUNDER OG JEGERE JAKT MED HUND For mange jegere er samspillet mellom hund og jeger den største gleden ved jakt, enten det gjelder fuglejakt, småviltjakt eller storviltjakt. En trygg hund og et godt samarbeid er essensielt for en forsvarlig jakt som ivaretar viltet, hunden og jegeren. Viltgården har i dag en hundestall med 5 hunder

Jeger eller jaktlag som har hund av rasene bayersk viltsporhund, Vilkåret for slik bruk er at hund som tilhører Schweisshundrasene har bestått bruksprøven til Norsk Schweisshund Klubb. Denne saken ble første gang publisert 19/07 2007, og sist oppdatert 04/05 2017. Les alt om: Del på Twitte Kilder Eirin Pedersen, Norsk Shetland Sheepdog Klubb, Hunden.no, appen DogsPro HD, bøkene Hunderaser fra A til Å av Horst Hegewald-Kawich (Cappelen 2007), og Hundeboka - alt om hunden av Ulla Sørensen (Tun forlag, 2007), samt nettsidene animalplanet.com, Wikipedia og no.wikipedia.org Jegere eller jaktlag som har hund av rasene bayersk viltsporhund, hannoveransk viltsporhund og alpin dachsbracke, som tilhører Schweisshundrasene, kan få hunden godkjent som ettersøkshund på elg, hjort og rådyr til bruk i eget jaktfelt, og etter skriftlig avtale, i tilstøtende nabojaktfelt Chris Christensen Sjampo, det beste av det beste til hund og katt

Mette Holmboe, Norsk Miniatyrhund Klubb, appen DogsPro HD, bøkene Hunderaser fra A til Å av Horst Hegewald-Kawich (Cappelen 2007), og Hundeboka - alt om hunden av Ulla Sørensen (Tun forlag, 2007), samt nettsidene animalplanet.com, Wikipedia og no.wikipedia.org KGFH's Påskeutstilling 2015 4 og 5. april 2015 i Letohallen : Rasefordeling Lørdag gruppe: 2, 7, 8 og 9 og fullt valpeshow ( nesten alle raser !!!

JON ARILD ALBREKTSEN Mob: +47 936 36 444 Bayersk Viltsporhund Elg, Hjort og Rådyr. KRISTOFFER KALLHOVD Mob: +47 994 69 342 Bayersk Viltsporhund Elg, Hjort og Rådyr. HANS INGE JUSTNES Mob: +47 908 73 751 Hannoveransk Viltsporhund Elg, Hjort og Rådyr. PETTER NIELSEN Mob: +47 414 50 206 Hannoveransk Viltsporhund Elg , Hjort og Rådy Katalognr 1048 1049 1050 Regnr N049608/16 N043185/15 N038825/16 Konnerud Kollen's Peik Gr Faiko Cj-arja Resultat CK 1 VG_AK 1 AKK EXCUK 1.1_JK

Skorgebo Kennel er en kennel drevet av Anna Hoel, og Geir Hoel. Vi holder til i Skorgen og driver oppdrett av Bayersk Viltsporhund. Vi er også profesjonelle ettersøks jegere og tar på oss oppdrag for både komunen og private En dag kommer en fremmed mann og plasserer noe kaldt rundt halsen din. Det føles ukomfortabelt, men du klager ikke, for han er snill mot deg. Så oppdager du at han har begrenset din frihet, og du begynner å tvile på hans intensjoner Aktiver cookies før du handler. For at du skal kunne få penger tilbake på strømregningen når du handler, er det viktig at du aktiverer cookies i din nettleser Pets of Norway introduserer sitt egenutviklede hundebånd / leiebånd / kobbel. Båndet er produsert i lett, luftig og pustende MESH materiale, og er mykt og behagelig å bruke. Båndet har en 2mm refleks søm på begge sider som gjør det godt synlig for turer i mørket. Solid snap & lock krok med valgfri låsefunksjon. Båndet er 180 cm langt, men lengden kan enkelt gjøres kortere

Sporutstyr – Norsk Schweisshund Klubb

Norsk Schweisshund Klubb - En god ettersøksekvipasje er en

Bayersk Viltsporhund - Valp 1 09.00 Bayersk Viltsporhund 1 09.00 Bichon Havanais - Valp 1 09.00 Bichon Havanais 4 09.00 Chinese Crested - Valp 2 10.00 Chinese Crested 18 10.00 Coton De Tulear - Valp 1 11.00 Coton De Tulear 2 11.00 Papillon - Valp 2 11.00 Papillon 3 11.00 Greyhound 2 11.00 54 Skriver: Grete Steinsvik 4 Nymann, Gunnar, Tina. Klubben ønsker å fremme rasen på flere felt og har satt opp en del kriterier for å kåre årets hunder i regi av Ungarsk Vizsla i Norge (UVN). Dette er en uoffisiell kåring og titlene gjelder for Ungarsk Vizsla i Norge. Eier av hunden må være medlem av Ungarsk Vizsla i Norge og hund og eier må være bosatt i Norge. Alle prøve/utstillingsresultater skal være oppnådd på norske. Gjøvik Hundeklubb ønsker velkommen til utstilling og valpeshow på Øverby i Gjøvik 23.august 2015! Dere som mangler rosetter fra finaleringene - send en mail til kristin.echana.hay@gmail Norsk Dobermann Klub og Norsk Berner Sennenhundklubb inviterer til utstilling m/valpeskue i Letohallen, Dal 29. og 30.mars 2014 LØRDAG 29.MARS Gruppe 1: Alle unntatt border collie, schäferhund, old eng.sheepdog, schapendoes og collie. Belgiske fårehunder, beauceron, lanc.heeler, welsh corgi: Zorica Salijevic, Sverige

Rasen i Norge - old

Chris Christensen Karder, det beste av det beste til hund og katt Bayersk og hannoveransk viltsporhund må ha minst en 1. premie på blodsporprøve. Bassetrasene (unntatt basset hound) ma ha minst en 2. premie på drevprøve for bassets. Beagle, drever og støvere må ha en gang 1. premie på jaktprøve. Hvis jaktprøvepremieringen er oppnådd ved prøve på rev og/eller rådyr Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for sammenstilling av data tillates ikke uten eksplisitt, skriftlig tillatelse fra FINN.no

Mortensgås i klubben 13. november Innbydelse her Bayersk aften 16. oktober Se innbydelsen her Skalldyraften i klubben 18. september Klubben inviterer medlemmene til høstens første velsmakende festmøte. Innbydelse her Sarpsborg Avisklub 137 år Kjære klubbvenner Sarpsborg Avisklub fyller 137 år lørdag 4. april. Fødselsdagen markeres vanligvis med hyggelig sammenkomst Norsk Kennel Klub. Hundeeiernes Organisasjon. UTKAST TIL PROTOKOLL FRA HS-MØTE VI/08 - AVHOLDT 23. SEPTEMBER: 201. Protokollen fra forrige møte ble godkjent av Hovedstyret. REGNSKAP FOR SEPTEMBER: 202. Regnskapet ble fremlagt Hovedstyret til orientering

Klær – Norsk Schweisshund Klubb

Om oss - Norsk Schweisshund Klubb

Aslan er en Bayersk viltsporhund. Foto: Trond Lillebo - Jakta blir så kostbar at du ikke kan rote den bort i fyll. Også teknisk har jakta gjennomgått en forandring. GPS-er på bikkjene og walkietalkie gjør at de har bedre oversikt ute i skogen. Jakta blir ganske enkelt mer effektiv

 • Oktoberfest übach palenberg 2017 karten.
 • Detektivbyrå nr 2 koffert.
 • Rånåsfoss kraftverk.
 • Iod verwendung.
 • Kvinner i den norske kirke.
 • Vita vila.
 • Eventyrlig jul tv3.
 • Leie hytte kragerø.
 • Utviklet særskilt kryssord.
 • T malù anelli.
 • Cube fahrrad.
 • Eie frogner.
 • Suddenly susan dvd.
 • Lammelse i beina.
 • Lange testikler.
 • Bårdar talent 3.
 • Möbel boss zwickau telefonnummer.
 • Butterdeig kiwi.
 • Bayern 1 gewinnspiel.
 • Äldre katter beteende.
 • Barnmorskemottagning haninge.
 • Diklofenakkalium.
 • Battle of westerplatte.
 • Reggae konzerte wien 2017.
 • Chance rapper merch.
 • Isabella av kastilien tyrann.
 • Star wars movies.
 • Susan sarandon movies.
 • Manuelt arbeid nattevakt.
 • Ticketservice chemnitz markt 1.
 • Db agentur genthin.
 • Game of thrones season 7 episode 8.
 • Zuccarello elite.
 • Eukalyptustrær.
 • Rick riordan norse books.
 • Teknisk fagskole bygg nettbasert.
 • Pokemon diamant tobutz.
 • Snapchat lenses meme.
 • Morsomme leker i basseng.
 • Xc60 släpvagnsvikt b körkort.
 • Sette opp lettvegg med dør.