Home

Lønnslipp uib

E-post: post@lonnskontoret.uib.no. Ansatte ved Seksjon for lønn Utlevering av Kronekort: Vi ønsker på forhånd å vite når personer skal hente ut kontantkort hos Seksjon for Lønn. Utlevering ved fremmøte på kontoret til Seksjon for lønn i 3. etg i Christiesgate 18. Tidspunkt må avtales på forhånd UiBs vekter- og beredskapstelefon: 55 58 80 81 Ved fare for liv, helse og sikkerhet skal alltid brannvesen (110),politi (112) og ambulanse (113) varsles først.Sikkerhet ved Universitetet i Berge Kompensasjonen vil gjelde fra 01.09.2015, men vil grunnet tidspunktene for lønnskjøring først være synlig på lønnslipp for oktober - seinere dersom skjema ikke er levert og behandlet i tide. HomeNet skal ha kontaktet alle tidligere brukere av avtalen med tilbud om videreføring av leveransen til samme pris og vilkår som man har fått via UiB-avtalen UiB kan i 2020 gi opptak til master til søkere som mangler inntil 15 studiepoeng eller et enkeltemne som er større enn 15 studiepoeng i sin bachelorgrad, på grunn av forhold knyttet til koronavirus ((SARS-CoV-2)

Lønnsslipp. Ved utbetaling av lønn skal arbeidsgiver gi deg lønnsslipp som beskriver lønn, skattetrekk og eventuelt andre fratrekk. Får du ikke dette, må du ta det opp med arbeidsgiveren din. Når utbetales lønnen? Hvis ikke annet er avtalt, skal det foretas lønnsutbetaling minst to ganger i måneden Lønnsslipp. Etter hver lønnskjøring må du lage en lønnsslipp til den ansatte. Denne skal beskrive lønn, forskuddstrekk (skattetrekk), beregningsgrunnlag for feriepenger og eventuelt andre trekk i lønnen. Skattebetalingsforskriften om dokumentasjon til skattyter Sykdom og sykepenger (NAV Har du behov for kopier av tidligere lønnsslipp etter endt arbeidsforhold ved UiO, kan du bestille dem hos lonn-hjelp@admin.uio.no. Hva står på lønnslippen? Lønnsslippen viser beregningsgrunnlaget for lønnen du har fått utbetalt. Lønnsslippen inneholder mange tall og begreper, se en lønnsslipp med forklaringer (pdf) Bokmålsordboka og Nynorskordboka er også tilgjengelige i appen Ordbøkene. Med appen har du ordbøkene i lomma hvor du enn er, og du kan søke i dem når du ikke har nettilgang (alfabetisk ordna) oppstilling av ordtilfang frå eit visst språk med tydingsforklaring på same språket eller eit anna språk, dessutan ofte opplysningar om uttale, bøying, ordhistorie og bruksmåtar, til skilnad frå ordliste; jamfør konkordans, leksikon og tesauru

Digitaliseringsdirektoratet, Postboks 1382 Vika, 0114 Oslo. Org.nr. 991 825 82 Lønnskjøringer. Det kjøres én hovedlønnskjøring og én korrigeringskjøring per måned. All utbetaling av lønn og honorarer kommer med på den første av disse kjøringene dersom det er mulig CV/vitnemål, evt. lønnsslipp for fastsettelse av lønnstrinn. For mer korrekt ansiennitetsberegning, last opp en oversikt over all yrkeserfaring som overskrider en 37% % stilling, fra måned til måned og ca stillingsprosent. Dette blir brukt som grunnlag for godskriving av ansiennitet og lønnsberegning Slik kobler du deg på sykehusets nett hjemmefra via din jobb-PC (VPN): Brukerveiledning for VPN OUS (PDF). Brukerveiledning for VPN AHUS (PDF). Brukerveiledning for VPN alle andre helseforetak (PDF). Dersom du har problemer med å logge inn hjemmefra, vennligst se denne siden før du ringer Brukerservice. Slik kobler du deg på sykehusets nett hjemmefra via privat PC (ekstern arbeidsflate) Du kan se dine lønnsslipper i ansattselvbetjeningen i HR-portalen.; Velg Lønnsslipp under Lønnsinformasjon.; Siste lønnsslipp vil bli vist. Velg Forrige informasjon for å bla bakover i lønnsslipper. Rull nedover i vinduet for å se hele lønnsslippen.; Velg Oversikt og utvalg for å se en oversikt over samtlige lønnsslipper.; Velg lønnsslippen du ønsker å se fra listen

Staten har inngått to hovedtariffavtaler for perioden 2020-2022, én med Akademikerne og én med LO Stat, Unio og YS Stat. Er du ikke fagorganisert, lønnes du etter hovedtariffavtalen for LO Stat, Unio og YS Stat NB: UBIL-medlemmer må dokumentere medlemsskap i UBIL ved kjøp/fornying av treningskort hos Sammen, enten med lønnsslipp (UiB-ansatte) eller med giro og kvittering (eksterne medlemmer). UiB-ansatte som får kontingenten trukket fra lønn vil kunne dokumentere dette med juni-lønnslippen På Marit Olviks lønnsslipp står det at hun har 27,08 i fast lørdags- og søndagstillegg. Dette utgjør 1868,90 kroner. - Hva betyr 27,08 i dette tilfellet? - Hvis turnusen er fordelt på 12 uker, så telles antallet timer hun jobber på lørdag og søndag. Deretter finner man ut hvor mange timer dette utgjør per måned i gjennomsnitt Privatperson. Dine saker, utbetalinger, meldinger, meldekort, aktivitetsplan, personopplysninger og flere tjeneste

Lønn Ansattsider Universitetet i Bergen - uib

Nødnummer. Ved brann, ulykker og alvorlige hendelser ring 22 85 66 66. Ansvarlig for denne siden. for-ansatteredaksjon@admin.uio.no. Logg inn Logg ut men Dine medarbeidere kan føre reise og utlegg på farten og motta lønnsslipp rett på mobilen, på en moderne og effektiv måte. Kom i gang. Vis meg løsningen. Vi gir deg gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon av HR-portalen. Ta kontakt. Ta kontakt med salg Nynorskordboka: Vi har dessverre ingen informasjon om ordet 'forrige' i nynorskdatabasen. Vanlege feilkjelder: Skrivefeil: Sjekk skrivemåten! Søk i feil ordbok: Bruk Begge-knappen Gå tilbake til: Du er her: Forside; Om kommunen; Avdelinger; Bemanningstjeneste

Ansattsider Universitetet i Berge

 1. Ingen støtte for Internet Explorer! Applikasjonen du forsøker å starte har avsluttet støtten for Internet Explorer. For å kunne benytte applikasjonen må du oppgradere til en annen nettleser, f.eks. Google Chrome eller Mozilla FirefoxGoogle Chrome eller Mozilla Firefo
 2. UiB aims to be a safe and secure place to study and work, whether you are based at home or on campus. We therefore want all students and employees to be fully aware of security. Many employees and students have already completed the e-learning course in Data protection and Information security on Mitt UiB in order to improve their knowledge of security
 3. Lønnslipp vil som regel inneholde informasjon om fødselsnummer. Elektronisk sending av fødselsnummer må sikres slik at det ikke er tilgjengelig for andre enn adressaten (jf. personvernforordningen artikkel 5 nr.1 bokstav f og artikkel 32)

PagaWeb - personalportal ved UiT *(Seksjon for lønn) PagaWeb er en personalportal hvor den ansatte selv kan registrere fravær og ferie, søke permisjon, registrere reiseregning/kjørebok og overtid mm. PagaWeb er også en portal som samler alle verktøy som ledere/saksbehandlere behøver for å ansette, administrere, lede, lønne, utvikle og avvikle medarbeidere Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa Elektronisk Lønnslipp Klikk på arkfane for «Lønnslipp» dersom du ønsker å se tidligere Lønnslipper ved UiB. Under denne arkfanen finner du også lønn og trekk oppgaven. Du åpner lønnslippen ved å markere den lønnslippen du ønsker å se på og klikke på raden. Ferieregnska

ADSL - ithjelp - it

Koronavirus - rutiner for ansatte . Endringer i parkering for medarbeidere fra 1. juli 2020 . Nettsteder for medarbeidere i Helse Stavanger MinGat (hjemmefra via 2-faktor pålogging) MinGat (fra PC på jobb) Ansattparkering via AIMO Kompetanseportalen Læringsportalen Medisinsk bibliotek Nyansatt på sus? MinGat hjemmefra - 2-faktor sikkerhetsløsnin Ved oppdateringen av OECDs mønsteravtale i 2017 ble artikkel 5 paragraf 4, 5 og 6 endret og en ny paragraf 4.1 og 8 ble lagt til.12 Samtidig ble det gjort enkelte korresponderende endringer og tilskudd til kommentarene Lønnstabell 2020. Sentralavtalen for finans. Gjeldende fra 1. mai 2020. Gjelder bedrifter som er medlem av Finans Norge og har trinn Virksomheten har plikt til å legge til rette for at de registrerte får ivaretatt sine rettigheter slik som retting og sletting. Men den har også plikt til å vurdere dette av eget tiltak Hr portalen uib Veiledning i HR-portalen - For ansatte - Universitetet i Osl . HR-portalen. Driftsmeldinger. Hoved-lønnskjøring for mai 2019 starter i dag den 8 mai - kl.14:00. Rediger 8. mai 2019 10:54 ; Alle driftsmeldinger. Brukerstøtte Employees with an active employment who receives salary from UiB must use the HR Portal for many purposes

Opptak til 2-årige masterprogram Utdanning

Lønn - Arbeidstilsyne

 1. Published 21. desember 2015 - 10:01 - Updated 7. mars 2019 - 12:02. Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn. NMBU. Om NMBU; Studier; Forskning; Samarbeid.
 2. Spill for 5.-7. Ansvarlig for denne siden er matematikk.org Kontakt oss: post@matematikk.org Nettstedet er et samarbeidsprosjekt mellom OsloMet, UiT, NTNU, UiA, UiB, UiO og Matematikksenteret Prosjektledelse: Matematikksenteret (73 55 11 42) Design og tekniske løsninger: www.ravn.no Personvernerklæring og cookie
 3. Oppdatert 6. november: Alver kommune har ilag med Bergen og kommunane rundt laga ei felles tiltakspakke som skal bremse smitteutviklinga i regionen
 4. Om: Adobe Acrobat Reader DC er det kjente og pålitelige gratisprogrammet for å se, skrive ut og kommentere PDF-dokumenter. Nå er det i tillegg knyttet til Adobe Document Cloud − det gjør det enkelt å jobbe på tvers av datamaskiner og mobile enheter
 5. uib.no. HR-portalen (Bluegarden mobil) har nå lansert en mobilapp som gjør det enkelt for ansatte å registrere arbeidstid og sende inn reiseregninger

Kreftforeningen har bevilget 22 millioner til en nasjonal satsing på forskning på bukspyttkjertelen, hvor tre UiB-forskere deltar. Professor Anders Molven ved K1 skal delta i forskningssatsingen sammen med førsteamanuensis Nils Halberg ved Institutt for biomedisin og professor Emmet Mc Cormack ved K2 Lønnsslipp I personalportalen Paga finner du alle dine lønnsslipper. Reiseregninger I personalportalen Paga finner du skjema for reiseregninger. Lenker PAGA - personalportalen Issue tracker UiB Ansattsider - Medarbeiderhåndbok. : Alle ansatte i T/A-stillinger ved instituttet har fleksitid. Kjernetiden er kl. 0900-1430 hele året. Den ytre arbeidstid er kl. 0700-0900 og kl. 1430-2000 mandag til fredag hele året, samt inntil 5 timer i helgen

Hva betyr BOTT-prosjektet for deg som UiB-ansatt? HR-portalen (Pagaweb) fases ut og blir erstattet med selvbetjeningsløsning på nett eller med DFØ-app. Det er her dere fra 1. januar 2021 skal legge inn refusjon av utlegg, registrere reiseregninger, arbeidstid, fravær og ferie og sjekke lønnsslipp Start nettleseren Internet Explorer (PC) eller Safari (Macintosh) Gå til nettsiden: https://uit.bluegarden.net Logg inn med ditt brukernavn/passord; Dersom du får dialogboks Warning - security Java has discovered application components that could indicate a security concern.Name: superform.13Applet her må du svare No Se bilde av aktuell sikkerhetsadvarsel fra Jav

Lønnsslipp. I personalportalen . Paga. finner du alle dine lønnsslipper. Reiseregninger . I personalportalen . Paga. finner du skjema for reiseregninger. Lenker . PAGA - personalportalen. Issue tracker UiB Ansattsider - Medarbeiderhåndbok. Compendia stat Statens personalhåndbok. For ansatte ved Fakultetet HMS-avvikssystem. Sidegjøremål.

Altinn - Lønn (dette må du vite

Utbetaling av timelønn og honorar - For ansatte

HR-portalen på mobil (reiseregning, kjørebok, refusjon og lønnsslipp) Inaktivitet og ny pålogging # Av sikkerhetsmessige årsaker avbrytes sesjonen etter 2 timer. Man kan forsøke å oppdatere skjermbilde (klikk F5), men dette kan gi feilmelding. Dersom man får feilmelding, prøv steg 2. Lukk nettleseren og åpne en ny fersk nettleser-side Innlogging på VPN portal gir tilgang til adgangsbegrensede nettsider og nettbaserte tjenester ved UiT utifra rollen (ansatt eller student) du logger deg på med Med nettbank har du full kontroll over økonomien din på en enkel, rask og sikker måte Høgskulen på Vestlandet (HVL) er ein av dei største høgskulane i Norge, med om lag 16 000 studentar fordelt på campusar i Førde, Sogndal, Bergen, Stord og Haugesund Litt om lønnsregulering: En medarbeider som jobber under 15 t/uke må jobbe 2 år før de skal reguleres et trinn.De som jobber over 15 t/uke reguleres et trinn pr år. Hvis arbeidstaker er 18 år skal han/hun ha trinn 1 uansett om de ikke har erfaring, samme gjelder hvis de er over 25 år, da skal de ha lønnstrinn 3 uansett om de ikke har tidligere erfaring

Spill for 8.-10. Ansvarlig for denne siden er matematikk.org Kontakt oss: post@matematikk.org Nettstedet er et samarbeidsprosjekt mellom OsloMet, UiT, NTNU, UiA, UiB, UiO og Matematikksenteret Prosjektledelse: Matematikksenteret (73 55 11 42) Design og tekniske løsninger: www.ravn.no Personvernerklæring og cookie Studentpolitikerne på UiB er også med på skape nasjonale endringer, som kan merkes på lommebokens tyngde. hvis ikke noen jobbet aktivt for det. De aller fleste behøver de ekstra kronene før sommerjobbens første lønnsslipp. Studenter lever tross alt langt under fattigdomsgrensen Datamaskiner eid av UiT. På universitetseide bærbare datamaskiner er Cisco AnyConnect Mobility Client installert. Hvis du ikke har programmet installert kan du gjøre installasjon gjennom Software center (Windows) eller Managed Software Center (Macintosh). Dette forutsetter at man er tilkoblet nettet på campus, via eduroam eller nettverkskabel Her finner du alle Manpowers ledige stillinger innenfor alle fagområder, både faste og midlertidige jobber. Søk din nye jobb i dag

Min side - Kredinor Loading.... I Bergen er ferie- og fridager som oftest felles for alle kommunale skoler og barnehager. Din barnehage eller skole kan likevel ha lagt sine planleggingsdager til andre datoer. Slike endringer skal være bestemt innen 31. januar for kommende skoleår Engelsk-norsk ordbok fra Ordbok.com. Oversett enkeltord eller uttrykk/setninger. Med vår ordbok og våre tips kan vi nesten garantere at du får den oversettelsen du trenger Les denne saken på UiOs nettsider. Hvor er kalenderen min? Kalle inn til et møte og reservere møterom; Oppdatere et eksisterende møte, legge til eller fjerne deltaker Parkering på UiB - ny registrering nødvendig fra 1.7.2020 / Parking at UiB - new registration necessary from 1.7.2020 Posted on juni 30, 2020 by gko001 Det legges om til nytt søknads-system for elektroniske parkeringstillatelser for ansatte/studenter fra 01.07.2020

Bokmålsordboka Nynorskordbok

(fra utland +47 91 50 27 70) Aker: 22 89 40 00 Radiumhospitalet: 22 93 40 00 Rikshospitalet: 23 07 00 00 Spesialsykehuset for epilepsi - SSE: 67 5.. Clarino, UiB. Norsk forskningsinfrastruktur for språkdata og -tjenester, knyttet til det europeiske CLARIN-initiativet. Tilbyder: Universitetet i Bergen. Lisens: Gratis. Mer info. CLARINO Bergen institusjonelt arkiv for lingvistiske forskningsdata På årets siste lønnsslipp finner du det totale feriepengegrunnlaget i et eget felt. Med dette tallet som utgangspunkt kan du regne ut hva feriepengene blir i 2019. Feriepengegrunnlaget vil normalt være lavere enn den totale lønnen for 2018, fordi det ikke er alle utbetalinger man får beregnet feriepenger av Sommerferien er kanskje første muligheten du har hatt på lenge, til virkelig å tenke gjennom jobbsituasjonen din. Kanskje du allerede har fått jobbtilbud og lurer på hvordan du skal gå fram når du skal si opp din nåværende jobb

Altinn - Last ned dokumentmale

Kjøreplan og frister ved utbetaling av lønn, reise- og

Innhenting av personopplysninger for kortvarige oppdrag og

Adresse: Torggata 12, 0181 Oslo. Telefon: 23 06 11 80. Faks: 23 06 12 06. E-post: post@hkinorge.no Organisasjonsnummer: 939798617 Personvern og cookie Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer

Logg inn - Sykehuspartne

Merk: alle oppgåvesett skal lagast i begge målformer. Ved Høgskulen i Volda nyttar vi i hovudsak følgjande oppgåvetypar i Inspera: - Langsvarsoppgåve ved skriftleg skuleeksamen. Ved bruk av langsvaroppgåve, kan ein også nytte spesialark til handteikningar som vert importert til eksamenssvara med ein Scantron scanner Velkommen til Universitetet i Sørøst-Norge (USN)! Vi tilbyr en rekke bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til åtte doktorgradsprogram SERVICETORGET Kontakt: 74 16 90 00 / info@steinkjer.kommune.no Sakspost sendes: postmottak@steinkjer.kommune.no VAKTTELEFONER: Legevakt 116117 Veg/vann/avløp Telefon: 905 85 352 (utenom ordinær arbeidstid) Steinkjerbygg K

Lønnsslipper i HR-portalen - For ansatte - Universitetet i

Baserer seg på Engelsk blå ordbok, en av Norges mest solgte ordbøker i bokform.Uttrykk og faste forbindelser finnes i egne seksjoner under oppslagsordene. Ordboken inneholder mange brukseksempler som gir god støtte for forståelsen Norsk-engelsk ordbok Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Det forventes i dag at vi nordmenn behersker engelsk - både i jobbsammenheng, i utdanning, på reise og for å følge nye mediekanaler

Lønn for ansatte i staten - regjeringen

Norsk-engelsk ordbok. Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for å se resultater i den norsk-engelske ordboken. Søket viser blant annet synonymer for norsk og engelske ord. Forskjellige seksjoner markerer oversettelser, synonymer, eksempelsetninger samt innlegg i forum Besøksadresse Grensen 3, 0159 Oslo Postadresse Postboks 380 Sentrum, 0102 Oslo Faktura-adresse: Teknisk Ukeblad Media A Les om opptakskravene til master i psykologi studieretning læring - hjerne, atferd omgivelse. Søk innen 15. april

Medlemskap - Ubi

Snaponomi - Lenes ultimate guide til å få råd til det du vil! Hva gjør du når du står med din første lønnsslipp i hånden og lurer på hvorfor staten skal ha flere tusen kroner? Hva skjer hvis du lar være å betale regningene dine? Og hvordan kan du spare til det du virkelig ønsker deg når du alltid ender opp med minus på konto registrering og elektronisk lønnsslipp, selvbetjening for ledere samt internettrekruttering. Ved utgangen av 2007 er 232 virksomheter med i alt 51 900 ansatte i drift på dette fellesstatlige systemet. I tillegg ble 7000 ansatte ved Universitetet i Oslo lønnet gjennom en tilpasset løsning. Dette tilsvarer 9 Merk: Du kan ikke reparere en skadet PDF selv. Hvis du imidlertid har kildefilen, kan du gjenopprette PDF-en ved hjelp av et Adobe-produkt, for eksempel Acrobat eller Photoshop Elements. Kan ikke åpne en PDF i nettleseren De fleste moderne nettlesere kan enkelt åpne PDF-er. Prøv tipset nedenfor.

For deg som bor og jobber på Jessheim. Lokale nyheter, gode historier, byutvikling og mye mer Med Feide får brukere trygg og riktig tilgang til en rekke digitale tjenester med ett brukernavn og passord Cristin registering. På nettsidene våre har vi laga eit oversyn over dei institusjonane vi har fått melding om at skal fusjonere. Her finn du òg tidspunktet for kva tid fusjonen vil skje i Cristin-systemet, og kva for institusjon som skal krediterast ved registrering av ein publikasjon i Cristin-systemet Cristin (Current Research Information System in Norway), er et felles system for. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for analyser, tilpasset innhold og annonser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette Godt Sagt - Buskeruds største kommunikasjonsbyrå. Reklamebyrå, foto og film, kommunikasjonsrådgivning og digitale løsninger - alt i ett hus i Drammen sentrum. Det viktigste er at det er Godt Sagt

 • Ey karriere.
 • Fibo trespo overgang vegg gulv.
 • Unitymedia telefon anschließen fritzbox.
 • Innsalzach24 garching.
 • Tom of finland 2017.
 • Ü40 party mannheim 2017.
 • Bhagavad gita buddhism.
 • Inndragelse av førerkort sykdom.
 • Stadthalle tiengen mieten.
 • Stoff og stil spray.
 • Handgepäck koffer.
 • Sikkerhetskurs for fiskere.
 • Mietkauf haus wels.
 • Volvo xc70 dynamic edition 2016.
 • Sunnhordland båt.
 • Sykkel på t bane 2017.
 • Gone girl.
 • Opp ned metoden 1 år.
 • Ein haus für punks 1993.
 • Mike myers halloween.
 • Estetisk virkemiddel.
 • Neseblod gravid.
 • Dronning sonja og kong harald.
 • Richard grieco 2017.
 • Ns 848.
 • Gonosomaler erbgang wikipedia.
 • Michigan reiseziele.
 • Workout programs.
 • Bauo nrw kommentar pdf.
 • Gymnastics grips norge.
 • Knuse tabletter.
 • Armani klær.
 • Marcus stubsveen.
 • Hva gikk nürnberglovene ut på.
 • Livin la vida loca lyrics.
 • Hayata kırgın sözler facebook.
 • 2010 the year we make contact.
 • Lexa abonnement stopzetten iphone.
 • Salaby 1 4.
 • Paintball markierer elektronisch.
 • All inn meny.