Home

Hørt av barnemunn

Humor - hørt fra barnemunn - sidene

 1. Hørt fra barnemunn - side 2: < forrige side < forrige side Noen damer har veldig store pupper, mens andre nesten er toppløse
 2. 13 herlige gullkorn fra barnemunn - Slik er besteforeldre! Av Eivind Ertesvåg. Det er av barn og fulle folk man får høre sannheten. Spesielt barn har ikke særlig mye filter (heldigvis) når de snakker ut. En gjeng 8-åringer ble bedt om å beskrive besteforeldre
 3. st ett

AV BARNEMUNN SIDE 3 Norske barns tanker og funderinger omkring skapelsen, Gud, tvil og tro: Du skal ikke ljuge. (Halvor, 6år) Du skal ikke stjele fra de fattige hvis de ser det. (Frida, 6 år) Du skal herde din farmor så hun kommer til himmelen. (Caroline, 7år) Du skal ikke bølle

Livshistorie | Vita Veritas

Fra barnemunn episode 2: - En pensjonist er en som krymper! Barna i denne videoen lærer deg om pensjonister og hvorfor vi trenger et hjerte Jeg er så glad for at jeg er født av mamma og pappa, det må være fælt å bli født av noen man ikke kjenner. Det er fint med besteforeldre, men de er litt skrukkete. De rike er sånne som bestemor og bestefar, de har hvitt hår og kan kjøpe hva de vil. Mamma o Gullkorn fra barnemunn. mener Gaute. Bildet utfylles av Herman, som mener å vite at Jesus skal dø til våren. Det skjer hver påske.Spøkelser, flodbølger og troll er de redde for. Trym har hørt at på Sørlandet var det en klippe større enn Kolsåstoppen som falt ut i vannet og lagde kjempebølger

13 herlige gullkorn fra barnemunn - Slik er besteforeldre

Hørt fra barnemunn... Logg inn for å følge dette . Følgere 0. Hørt fra barnemunn... Av kakemonster7, 13. oktober 2005 i Humor. Svar i emnet; Start nytt emne; Forrige; 1; 2; 3; Neste; Side 3 av 3 . Anbefalte innlegg. The Norwegian 3 AV BARNEMUNN: OM DIVERSE: Det var det verste amerikanerne hadde hørt om. Hvis frøet fra faren ikke treffer morens egg, blir det bare en vanlig omelett av det. Hvis man ikke klarer å få barn, kan legen lage i et prøverør. Men de fleste barn er laget med vanlig rør Hørt fra barnemunn 1 finner du på den andre bloggen min: www.altomingentingoglittmer.blogspot.com Det første Lisa fortalte meg da jeg hentet henne i dag, var at hun hadde slått seg og fått plaster. - Jeg fikk skrapeblod, sa hun. Jeg gikk inn for å hente sekken til Lisa og da kom hun gråtende inn. - Jeg dat Jeg er så glad for at jeg er født av mamma og pappa, det må være fælt å bli født av noen man ikke kjenner. Det er fint med besteforeldre, men de er litt skrukkete. De rike er sånne som bestemor og bestefar, de har hvitt hår og kan kjøpe hva de vil. Mamma og pappa har svart hår, men så er de mye f.. Hørt fra en barnemunn. at eldstemann alltid skal bestemme hva vi skal høre på og hvem som får lov til å synge sammen med musikken. og når en slik kommentar kommer fra en pjokk som knapt når deg til midten av låret, blir man litt lattermild. Emne: Prinsen. 10 Kommentarer

Gullkorn fra barnemunn om påsken :) Jesus hadde faktisk en ganske trist påske Du skal høre på moren din samme hva hun sier, og hvilket tonefall hun Liker bloggen din! Jeg beundrer deg for fantasien din i hjemmet. Skulle gjerne lært litt av deg!:=) Sjøl er jeg litt uinspirert, og skal skifte kjøkken,med alle de valg det. Fra Barnemunn: Barn er store filosofer, heter det, og der har vi jo alle vært en gang. Hun forstod veldig lite av det, men hun forstod at det dreide seg noe om pappa og små jenter, og hun hadde klart å snappe med seg ordet incest, og plutselig krøp hun godt inn i armkroken og sa: - Pappa, det er nå deilig med denne insjesten

Jet Set høst 2013 by Lerkefugl - Issuu

Det drøyeste jeg har hørt av et barn er dattera til fetteren min på 5 år (et tivoli av ei jente!!) som kom inn til meg i stua etter at vi hadde spist pizza og sa følgende: Harald.. Nå rødderu åpp etteræ!!! Hvis du ikke gjør det skal jei motherfunking sifra til faren min.. skjønneru det eller.. BIIIAAATCHH!!! De fleste av oss har sannsynligvis hørt dette fra barnemunn, og vi vet at barn liker å høre om gamle dager. Samtidig har vi kanskje som voksne beklaget at vi.

Hørt fra barnemunn - Humor - Diskusjon

Gullkorn fra barnemunn Vi har fått høre av mange at sønnen vår er så utrolig flink til å snakke. Vi har i grunnen ikke tenkt så mye på det, men får høre dette stadig vekk. Vi har jo bitt oss merke i at han tidlig sa setninger som Mamma, jeg skal gå å pusse tennene mine med spiderman-tannbørsten min Bryllupsforum Skravleforumet Fra barnemunn. Fra barnemunn. Emne Rating: 0 (0 stemmer) 21. november 2009 13 - Andrew, 6 år - Ingen vet hvorfor det hender, men jeg har hørt at det har noe å gjøre med hvordan man lukter. Det er derfor parfymer og deodoranter er Dersom du vil bli elsket av noen utenom din familie, er det bra å være. Da kommer det flere gullkorn fra barnemunn Dette er gullkorn som jeg selv har hørt i barnehagen. Kanskje ikke alt kan kalles for gullkorn, men det er ialefall morsomme ting som har kommet ut av munnen til barna

Gullkorn fra barnemunn - Side 4 Kua parrer seg med oksen for å få kalver. Oksen gjør det fordi den har lyst. (Sverre 6 år) Alle dyr kom på jorden før menneskene. Dyrene levde i ro og mak helt til menneskene kom og lagde veier, hus, hoteller og kondomer. (Lars 10 år) Det er veldig Gullkorn fra barnemunn - Stor samling av morsomme gullkorn Read More jeg smurte meg ikke med solkrem i barnehagen i dag jeg, det var ikke veldig mye sol, bare en. (sander 4år) Da jeg spurte jonas om hvordan det var å være 2 år, svarte han: Mann husker ikke flere akkurat nå

AV BARNEMUNN SIDE 3 - ilsuweb

 1. :.
 2. Om Adam og Eva (fra barnemunn) Av laban, Juli 1, 2008 i Baby og barn. Svar i emnet; Start nytt emne; Forrige; 1; 2.
 3. Jubileum Generelle adopsjonsdiskusjoner. Ønskebarn forum > Adopsjon > Generelle adopsjonsdiskusjoner: Fra Barnemunn
 4. flotte tantegutt på fem år. Jeg har hørt han drive med nedtellinger før og jaggu har han drevet på med dette for å holde orden på når denne tanten kommer hjem. Så i dag skal det store skje. Jeg skal endelig fly hjem til vakre Nord-Norge. Hjem til de to husene i skogen langt oppunder fjellene
 5. Fra barnemunn og politikere. Dela Publisert 19:00, 26 jul 2019. Det er fra de yngste man ofte får passet påskrevet: Dere har kanskje hørt om den gangen det var naturfagtime i en klasse, og læreren spurte elevene om noen kunne fortelle klassen om hjernen av Øistein Gjølberg Karlsen, direktør for Samfunnsbedriftene Brann og redning.
 6. Fra barnemunn Ja vi elsker - tolket av barnehagebarn Karimette Halvorsen | 16. mai 2014 | 0 Kommentarer Har du hørt noen gode feiltolkningen av Ja vi elsker? Det har vi! Les mer Fra barnemunn: tre historier som fikk oss til å le! Karimette Halvorsen | 18. september 2012 | 4 Kommentarer Barn har en [

De fleste av oss har sannsynligvis hørt dette fra barnemunn, og vi vet at barn liker å høre om gamle dager. Samtidig har vi kanskje som voksne beklaget at vi ikke spurte de gamle mer om dette. Ofte skulle vi ønske at vi hadde visst mer om deres liv og erfaringer Fra barnemunn Publisert i Virkemidler; Skriv ut ; Fra barn og fulle folk skal man høre sannheten. Her kommer et utvalg formuleringer som små barn har kommet med. Når det gjelder betroelser fra fulle folk klarer du sikkert å komme på noen selv..

Barn er så utrolig herlige, de sier så mye rart igjennom oppveksten. Og noen foreldre er ekstremt flinke til å ta var på gullkorn. Disse herlige gullkornene vil garantert gi deg en god latter! Morsomme gullkorn fra barnemunn! Man kan ikke noe for hvordan man ser ut. Det får Gud ta på seg skylden for Da kommer det flere gullkorn fra barnemunn :) Dette er gullkorn som jeg selv har hørt i barnehagen. Kanskje ikke alt kan kalles for gullkorn, men det er ialefall morsomme ting som har kommet ut av munnen til barna :) * Noen hadde vært på doen og gjort større foretninger, så kommer plutselig d Hørt fra barnemunn 2. I går våknet prinsen klokken seks, noe som betydde at vi frem til klokken syv hadde et gnagsår mellom oss i dobbeltsengen: Da klokken endelig ble syv og vi kunne gå på badet, ble derfor de første minuttene preget av alvorspraten vi følte vi måtte ha med den unge lovende prinsen

Fra barnemunn... Disse er verken selvopplevd eller hørt av kjentfolk - de er rett og slett klippet ut og limt inn fra en side jeg havnet på. Men fytti som jeg lo - man må bare elske barn og deres resonnement De fleste av oss har sannsynligvis hørt dette fra barnemunn, og vi vet at barn liker å høre om gamle dager. Samtidig har vi kanskje som voksne beklaget at vi. Når du skreller av deg klærne, begynner du å grine. Du er ikke 50, bare 49.95 + pluss moms; I femtiårsalderen begynner vi å bli lei av verden. I sekstiårsalderen begynner verden å bli lei av oss. Da jeg var ung, fikk jeg høre: «Bare vent til du blir femti, så skal du få se.» Nå er jeg femti, og jeg har ikke sett noe som helst

Gullkorn fra barnemunn - Side 3 Dyr får avkom mens mennesker får avleggere. (Amund, 6 år) Noen mennesker har appelsinhud. Det er særlig arabere og utvandrere. (Tora, 7 år) Hvis man er støl i huden kan man bare smøre seg med tigerbalsam. Den virker fort, for moset tiger er ganske sterkt. (Hege, 6 år) Kona Gullkorn fra barnemunn - Stor samling av morsomme gullkorn Read More barnemunn Du er skikkelig høy! Begge anklene er midlertidig ute av drift, men i dag måtte jeg høre klikketiklakk, savnet ble for stort. Da vi nesten var kommet hjem stoppet datteren min meg, så alvorlig ned på skoene mine, «Mamma, hælene dine har blitt helt flate»

Sagt av barnemunn! Den september 26, 2019 september 26, 2019 av Kjærlighetspresten på Uncategorized. Det er fint med besteforeldre, Du skal høre på moren din samme hva hun sier, og hvilket tonefall hun bruker. (Thomas Andre, 7år) Du skal bevare deg vel. (Kristin, 8år Gullkorn fra barnemunn. Av Unika, November 29, 2007 i Sosial prat og humor. Anbefalte innlegg. Unika 1 387 5 200 Unika. C-Kjendis; Medlem; 1 387 5 200 Kjønn: Kvinne · #1. Skrevet November 29, 2007 Jeg er så glad for at jeg er født av mamma og pappa, det må være fælt å bli født av noen man ikke kjenne Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om alder og mer enn 1200 andre emner Da ser hun opp på meg og sier full av beundring Mamma, hvordan vet du alt dett Gullkorn fra barnemunn om kjrlighet, politikk og monarki; o Side 2: Menyen. Side 3: Gullkorn fra barnemunn om ekteskap, familie og forelskelse. P baksiden nederst har vi et lite sitat om kjrlighet Under mnen En drm om jul Om kjrlighet En venn som kanskje fler noe for

Video: - En pensjonist er en som krymper! - Foreldr

Fra Barnemunn.. Størst Av Alt Er Kjærlighete

Vet ikke helt om denne tråden passer inn her, men jeg prøver... Barn kommer med noen fine gullkorn i ny og ne FRA BARNEMUNN..... Hvordan bestemmer man seg for hvem man skal gifte seg med? «Du må finne en som liker de samme tingene som deg. Hvis du for eksempel liker sport, må hun like at du li.. Da kan vi få høre at barn ikke vil bli begravet når de dør, fordi de ikke kan få puste nede i jorden, at ekteskap er det motsatte av et jukseskap, osv. Noen av disse utsagnene er konstruert ved at voksne stiller svært ledende spørsmål til barn, nærmest legger ordene i munnen på ungene Det er gjerne hvis barn filosoferer over vanskelige tema som liv og død, hva er lykke, meningen med livet, osv. Eller de skal forklare vanskelige ord og uttrykk. Da kan vi få høre at barn ikke vil bli begravet når de dør, fordi de ikke kan få puste nede i jorden, at «ekteskap» er det motsatte av et «jukseskap», osv Et av de små barna ville vite hva sæd var for noe. Den stakkars lærerinnen tenkte seg nøye om og det ble mange ehm og øhm lyder som kom ut fra hennes munn. Etter en stund spurte et av barna på om det kanskje var det motsatte av glad (uttalt på engelsk) Fra barnemunn Det sies at fra barn og fulle folk får man høre sannheten. Jeg skal ikke sitere fulle folk her, men har lyst til å fortelle litt om barns måte å uttrykke seg på. Mange av oss voksne har lært oss av med å uttrykke hvordan vi har det,.

Doktorvitser - Stor samling av doktorvitser som får frem

Gullkorn fra barnemunn - Aftenposte

- Da skyter vi av deg penisen sa sjeiken. Den andre mannen var skremt over å se at politimannen fikk skutt av seg penisen og håpte at han kunne komme bedre ut av det med å si at han var brannmann. - Da setter vi fyr på penisen din sa sjeiken Fra barnemunn Vi kjenner alle til Disse artiklene oppfyller en viktig funksjon ettersom dette er eneste sjanse man som medmenneske har til å le av hvor dumme unger er uten å få pes for det. Dette er noe det er på tide at vi i tragisk.com utnytter, Jeg har hørt mye bra om skolemelkordningen Gullkorn fra barnemunn. En tråd i 'Generelt' startet av AnneS, 1 Jul 2019 men en gjenganger nå om dagen er om jeg sier noe til henne og hun ikke hører/vil høre: Hun sier gjentatte Da står storesøstera på nesten 5 med armene i kors og lirer av seg du får bare ha det så godt. Det var du som absolutt skulle ha en unge.

Gullkorn fra barnemunn om far Meny

Postet 11-08-10 kl 19:44 av Lorien Isak, 7 år, følger med mens jeg legger lillebror på to og et halvt og lillesøster på ti måneder i sine respektive sprinkelsenger. Det kysses og klemmes, ønskes god natt, døra lukkes.. Haha! Min sønn på 2 år så meg naken i det jeg kom ut fra dusjen i dag tidlig og sa: Oi, mamma må klippe seg på magen sin! Holdt på å le meg ihjel.Beste jeg har hørt på lenge En tre år gammel jente kan vel ikke komme på slikt av seg selv? Bestemoren er vant til å omgås barn og har hørt mye fra barnemunn. Men slike ord, så konkrete, hadde hun aldri hørt før Fjellsøya barnehage 10 år :-D. Fjellsøya barnehage AS fylte 10 år 15.08.20. Tida har gått utrolig fort, og det har vært 10 fine år! Vi hadde planlagt å feire stort, og invitere både nåværende og tidligere barn, foreldre og ansatte Et av dem var å unngå at hun maste om å få iskrem når isbilen kom. Han fortalte henne nemlig at når isbilen spiller musikk, så betyr det at den er utsolgt for is. Jeg bevitnet dette scenariet mange ganger, over flere år. Hver gang vi kunne høre isbilen i det fjerne, utbrøt Kompis: «Å neiii, nå er det tomt for is IGJEN!

23 gullkorn fra barnemunn om liv, død, kjærlighet og

Innlegg om fra barnemunn skrevet av Cecilie. Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti (Sal.119:105 Fra barnemunn. juli 30, 2016 januar 11, 2020. Det er av små barn og fulle folk en får høre sannheten Her er tre autentiske, morsomme og pinlige situasjoner med noen av familiens fireåringer.

Et av målene for denne høsten, var å strikke en ny favorittlue til Miriam. For da hun ble født, fikk vi en strikket lue av naboen som satt utrolig godt på, og ble veldig mye brukt. Og så har jeg lurt så lenge på hvilket mønster det var. Til slutt mannet jeg meg opp, og spurte Barns svar på kristendomsprøver Det er presten som bestemmer når man skal graves ned. Han sender noen på gamlehjem, og så graver han ned dem som blir til overs Man kan kalle Gud for hva man vil. Man kan kalle han Kristus, Festus eller Herre-Jesus Kona til gud heter Gudmor. Hun er mor...en til all Flere gullkorn fra barnemunn Livets lyse side Har du en suksesshistorie, nådd et delmål, gått ned et kilo eller to? Føler du for å dele suksess og glede, så er dette stedet Fra barnemunn. Post by diplodocus » Toåringen her er en særdeles pratsom frøken, og hun er så artig å snakke med! Burde egentlig skrive ned mer av det hun sier, for det kommer mye snodig ut av den munnen, For tiden humrer jeg av fireåringen som har hørt Markus og Martinus i barnehagen,. Herlig å høre at barna har stor tro på seg selv og alle andre. Det er fra barnemunn man får høre det! :-) Og et flott sitat! En flott kveld til deg! Svar Slett. Svar. Svar. Brunt sukker 1. november 2012 kl. 20:59. Fra gammelt av var det et tykt gulvbelegg i trinnene,.

ANGST - www

Gullkorn fra barnemunn ;) En tråd i 'April 2013' startet av Brokkolien, 7 Feb 2013. Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp. Side 1 av 2 1 2 Neste > Mimink Elsker forumet. Jeg skulle hente snuppa i barnehagen i dag og de var ute å lekte når jeg kom. Det var mye snø og glatt ute,. Fra Barnemunn Generelle adopsjonsdiskusjoner. Ønskebarn forum > Adopsjon > Generelle adopsjonsdiskusjoner: Fra Barnemunn

Morsomme babybilder - 20 morsomme bilder av babyer | 2019

Barna blir spurt spørsmål om religion - svarene gir oss

Gullkorn fra barnemunn. Gutt 2 år: E laga middag e! Den voksne spør, ka laga du til middag? Gutt: Kveldsmat! :-) Jente på snart 2 er ivrig på å komme seg ut til lek. I garderoben blir de enige om å kle på ulltøy, kjeledress, lue og vintersko. Til slutt kommer den voksne med votter Gullkorn fra barnemunn Livets lyse side. Søk i lavkarbosidene: Tilpasset sø FRA BARNEMUNN HERLIGE GULLKORN :-) man må jo bare le sier nå jeg, for ellers kunne man jo risikere at besteforeldrene fikk massevis av onkler og tanter som kanskje ble yngre og yngre. Martin, 9 år: Bestemødre har veldig store behåer. Du skal høre på moren din samme hva hun sier, og hvilket tonefall hun bruker. (Thomas Andre,. En gang skulle de finne ting rundt i huset og skrive dem opp noe de fant én av, to av osv. Fra barnemunn. Post by Nektarin » Sunday 6. August 2017 kl. 9.42. Jeg ler og ler, fordi hun har hørt at det gjør så vondt at hun er i villrede om hun vil ha baby at jeg ikke ville skremme henne helt enda

Chuck Norris vitser - Stor samling av vitser om Chuck

Hørt fra barnemunn - Side 3 - Humor - Diskusjon

Fornøyd smil, raskt etterfulgt av skjelvende underleppe og Ma-ha-ha-mma, du må ikke døøøøø! Jeg glemmer heller aldri eldstejenta, den lille sladrehanken, som satt selvhøytidelig i grønt skjørt og små musefletter mens babybroren stappet inn grøt i gapet sitt (vel, mesteparten havnet vel egentlig i fjeset, håret og nedover stolen) og avsluttet med et lite, søtt rap Gullkorn fra barnemunn. Gullkorn fra barnemunn.Jente på snart 2 er ivrig på å komme seg ut til lek. I garderoben blir de enige om å kle på ulltøy, kjeledress, lue og vintersko Gullkorn frå barnemunn Mange muntre øyeblikk i barnehagehverdagen: Det begynte plutselig å regne og en av de ansatte ba ungene springe fort opp i gapahuken der det. Opplysningen 1881 Ny episode i serien: påske fra barnemunn. Hør 1. klassingene fra Vestad barneskole forklare påsken Dansken er så koko at jeg har hørt en vits om det: Det var en gang en danske og en nordmann som skulle fiske, men så hadde de glemt igjen kniven hjemme. Ja, hva skal vi gjøre nå da? sa nordmannen. Og da sa dansken: Vi kan jo drukne den. På forumet Barn i magen finner du flere morsomme gullkorn fra barnemunn. Thea (9) Denne tikket inn på mailen min i dag. Dette kaller jeg lyspunkt i hverdagen Romvesener bor like i nærheten av gud, men jeg tror ikke de er omgangsvenner for å si det sånn. Pia 6 år Musklene er noen slags nakkekoteletter som vi har i armene. Sindre 6 år Onkelen min gikk ned tretti kilowatt. Etter.

AV BARNEMUNN: - ilsuweb

Hør 1. klassingene fra Vestad barneskole forklare påsken! Barnepanelet er uenige i hvor ofte påskeharen bør komme! Publisert: 18. april 2014, kl. 03:00 Sist oppdatert: 23. november 2015, kl. 03:3 Fra barnemunn. Det ligger i blodet januar 12, 2020. Unger får sagt det Rett på sak! Les hele artikkelen. Morsomt. Fra barnemunn. juli 30, 2016 januar 11, 2020. Det er av små barn og fulle folk en får høre sannheten Her er tre autentiske,. Kroppen består av 90 % vann, 2 % bein og kjøtt, og hår og negler etter behov. - Eivind, 9 år - En kropp er noe som ender i skoene. Også hørt fra barnemunn: Menner driver mer med reisning enn det damer gjør. Noen damer har veldig store pupper, mens andre nesten er toppløse

Vil du høre resten? Rumpa til presten. Å ha en lekende tilnærming til språket kan være et viktig bidrag for barns utvikling av språklig bevissthet. Utvikling av språklig bevissthet handler om at barna blir oppmerksomme på at språket ikke bare handler om innhold, altså hva vi sier, hører eller leser Innlegg om Hørt fra barnemunn skrevet av annikenroil. Siste dag i november, den sorte fredagen, var det spøkelsesfest på Lillestua Gullkorn fra barnemunn Det er helt utrolig hva man kan høre fra barn, og det er vel verdt å dvele litt ved noen av gullkornene som småtassene kommer med innimellom;-) Sev om det de sier noen ganger kan høres litt «barnslig» og primitivt ut, *Hørt under øving på nasjonalsangen i barnehagen:. 6: Du skal høre på mammaen din samme hva hun sier og samme hva slags tonefall hun bruker. 7: Du skal bevare deg vel. 8: Hvis noen slår deg, skal du bare snu det døve kinnet til. 9: Du skal elske Gud så mye du kan, selv om det er vanskelig og han ikke viser seg selv om du roper «kom frem! Her kommer et utvalg gullkorn fra barnemunn om far. Pappaer er til for at de skal klemme deg Pappa er forelsket i mamma, det betyr at det kommer hjerter ut av øyene hans når mamma kysser ham Jeg er så glad for at jeg er født av mamma og pappa, det må være fælt å bli født av noen man ikke kjenner

Hørt fra barnemunn 2 Titikas verden

Den ene av hun som hadde lagt igjen kommentar på innlegget, fikk jeg mail av ,ho hadde måttet slette kommentaren ho hadde skrevet hos meg. Fikk såå mange rasende mail,skrev ho.. Egentlig helt sykt, skulle ikke tru dette kunne dreide seg om uskyldig blogging, når reaksjonen blir som dette.Sjokkert må jeg si at jeg er Sagt av barnemunn! Den september 26, 2019 september 26, 2019 av Kjærlighetspresten på Uncategorized Legg igjen en kommentar. Du skal høre på moren din samme hva hun sier, og hvilket tonefall hun bruker. (Thomas Andre, 7år) Du skal bevare deg vel. (Kristin, 8år

Gullkorn fra barnemunn - Sosial prat og humor

Hørt i fjerdeklasse 08/03/2010 Filed under: Fra barnemunn — kruspersille @ 23:20 -Er det noen i klassen som du spesielt kunne tenke deg å sitte ved siden Fra barn og fulle folk får man høre sannheten... - Gullkorn fra en barnemunn Om morgenen skulle vi ha mat, og jeg gav henne tallerkener, bestikk og pålegg av forskjellig slag, som hun satte på bordet. Det ble jo noen ganger fram og tilbake mellom bordet og meg Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om høst og mer enn 1200 andre emner Om kvinner - fra barnemunn.... Jeg hørte et innslag med intervju av noen barn i en barnehage på P4 idag tidlig. men det er fra barna vi får høre hva som virkelig skjer, ha, ha veldig artig innslag på P4. Over ser dere en herlig gjeng med damer fra min familie,.

Av barn og fulle folk får man høre sannheten, heter det. Det som er helt sikkert er at de følgende historiene er sanne, og at de har skapt latter er det ingen tvil om! For lenge siden Sangglede. Fredrik synger: Hoppe! sa gåsa - danse! sa reven så hopper vi - så danser vi og setter oss på Knut juli '94 Lærdom Under et forferdelig tordenvær var det en velmenende. Det finnes et uttrykk som heter at det er fra fulle folk og barn du får høre sannheten. Nå holder Norlandia barnehagene seg nok langt unna fulle folk, men barn har de nok av. Og det er disse stemmene som barnehagekjeden vil løfte opp slik at barna selv kan være med på å forme sin egen barnehagehverdag Gullkorn fra barnemunn! Og i hverdagen min får jeg høre mye rart - og helt fantastisk herlig! For eksempel at hvis jeg ser en mann som går oppover gata, og har på seg genser med hvite og gråe striper Varesortimentet består blant annet av notatbøker, permer, fotoalbum, bokser, papir og kort,. Som småbarnsforeldre flest får vi høre mange gode gullkorn. Ofte opptil flere hver dag, men det er vanskelig å huske alle sammen. Så jeg lager en side her og prøver å samle dem her. Så kan dere få del i dem også :) 1. På vei hjem fra barnehagen får 3åringen vite at vi skal reise til Sverige å handle mat Gullkorn fra barnemunn Michael Jackson.....ikkje heilt det eg hadde forventa, så da spurte eg om ho hadde hørt om Jesus, for han døde i påska og stod opp igjen og i påska. Da seier ho går det an å stå opp igjen mamma? I nærleiken av her vi bur er det no eit asylmottak Du skal høre på moren din samme hva hun sier, og hvilket tonefall hun bruker. (Thomas Andre, 7år) Du skal bevare deg vel. (Kristin, 8år) Lagt inn av Humor kl. 12:46. 21 kommentarer: Anonym 23. januar 2009 kl. 01:31. Dette er ikke fra barnemunndet ser man med et halvt øyeingen skal fortelle meg at barn i den alderen tenker sånn!!hehehe.

 • Ausmalbilder zum ausdrucken einhorn.
 • Bästa spelbolag.
 • Wiki mc donalds.
 • Sylvester stallone height.
 • Best breakdance battle.
 • Thalamus bild.
 • Diapol vask.
 • Landesregierungen 2017.
 • Zurek suppe.
 • Nickelodeon serien.
 • Tsar nicholas and george v.
 • Klima mecklenburg vorpommern.
 • Lovoo nickname.
 • 50 mg betakaroten.
 • Gjenopprette slettede filer fra ekstern harddisk.
 • Enkelt avlyttingsutstyr.
 • Hvordan sjekke om man er steril mann.
 • Årnes møbler langleite.
 • Spinat nährwerte.
 • Forskning snl.
 • Matgrupp 6 stolar.
 • Symboler på stekeovn.
 • Bilhuset trondheim.
 • Stille klokken samsung galaxy.
 • Xanthelasmen tinktur.
 • Isabella av kastilien tyrann.
 • Ticket no logg inn.
 • Wiki geddy lee.
 • Namibia rundreise selbstfahrer.
 • Ice hockey world championship.
 • Christmas facts.
 • Godt arbeidsmiljø tiltak.
 • Fagerlia elevportal.
 • Badesalt apotek.
 • Www barbed wire.
 • Boeing 747 400 mixed klm.
 • Dr oetker pizza pris.
 • Bästa spelbolag.
 • Symbol vann.
 • Mobile.de faxnummer.
 • Serielle musik notenbeispiel.